Bir adam sol ayaklı diye sol bekte denenmesi diye saçma bir şey olamaz. Ömer Bayram sol bekte bu arkadaştan daha iyi oynar. Berkan öne geçtiğimiz maçlarda mücadele gücü ile takıma enerji katacak bir oyuncudur. Fazlası değil, sol açık sol bek vs bunlar tamamen hayal ürünü.

U donusleri baslamis hic hayra alamet degil dur biraz dengeleyeyim de cocuk hepten gumlemesin

Berkan beceriksiz kazma agir sorunlu yedek bile olamaz olmaz olsun boyle oyuncu defolsun gitsin allahin bilmem neyi

Hah iyi geldi sabah sabah yapanlar bosuna yapmiyormus
Sonra Galatasarayliyim diye ortalikda geziyorsun Sevki.

Kerem = Taylan
Berkan = Yunus

gözüyle bakmak lazım. kerem ve taylanda mental açıdan çok hızlı çökebilen oyuncular.
ama yunus ve berkan öyle mi ? çelik gibi iradeleri var.

benim için oynamasında hiç bir problem yok

Berkan yerli mevzundan dolayı kaybedilmemesi gereken bir oyuncu. Biraz da topu kullanmayı bilse ne güzel olacaktı.

Yani bu şekilde son 15 dakika filan oynamasına karşı değilim, özellikle takımın düşmeye başladığı durumda sahaya atıp her yere bas diyebileceğimiz bir adam Berkan

Özellikle Boey de olduğu gibi Berkan da bir fiziksel gelişim söz konusu sanırım...

Ayrıca son dakikalarda 4'e 1 geldiğimiz pozisyonda Sefer beceriksizi acele etmese veya Yunus'a bıraksa gayet temiz asist yapacaktı.

Pasın şiddeti ve açısını güzel ayarladı. Yazık oldu asist güme gitti.

Ekran Alıntısı.JPG

Bu pozisyon Sami. Ben Berkan diye gördüm.

Edit: Gerçi çok 4'e 1 değilmiş :red:

ben yedek olacak bu sene demiştim ama mevcut yerli kuralı ve elimizdeki çoğu yerlinin gitmesiyle 11 oynayabilir

yunus, kerem ve abdülkerim sonrası 1 numaralı yerli gözüken. Akbaba ve kılınç önündeydi ama gittiler

geçen sene gereksiz bir baskı vardı üstünde yanlış kadro kurulumundan dolayı. bu sene tudor ciğercisi gibi bir performans bekliyorum. sınır yüzünden şans bulacaktır, iyi niyetli bir çocuk. ekstra yapmasına gerek kalmayacak. en iyi yaptığı işi yapıp her topa ayak sokması yetecek artık.

umudum var

Bu da çöptü demi arkadaşlar hayır çöp felan değildi biz fazlasını istedik berkan'dan ama yapamadı çünkü Berkan'in yapamadığı şeyleri yapacak kişiler de yoktu yanında şuan ise iyi bir alternatif diyoruz evet anca bu olur berkan dan

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu takimlarina karsi kreativite konusunda zayif kalsalarda, Taylan ve Berkan Avrupa Liginde tas gibi oynadilar, orta sahada alan birakmiyorlardi rakibe... Kadro kalitesinden dolayi role player olacak oyunculara fazla yük kalmisti gecen sene...

Geri
Üst Alt