Berbattttt. Umarım okan hoca biran önce farkına varıp yerine baranı düşünmeye başlar.

Alt yapıdan adam koyun bunun yerine.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün oynadığı futboldan bağımsız kendisi oyuna girince takım kalitesi 3 gömlek aşağı düşmüş gibi hissediyorum.

ayrıca skor ne olursa olsun, berkan girmeden önce kalesine şut gelmeyen takım bir anda bombardımana tutuluyor.

arkadaşta bir keramet var. iyi ya da kötü oynaması farketmiyor, girer girmez zarar veriyor.

aynı hiçbir bek oyuncusuyla pas alışverişinde anlaşamayan barış alper gibi.

Boşa koşuyor sürekli rakibin arkasından koşuyor rakibi hiçbir zaman önden karşıladığını görmedim sahada sadece koşuyor. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama alanını boşaltıp rakibe boşluk veriyorsun sonra peşinden koşuyorsun bu iş böyle olmaz.

Ne işe yaradığını çözemedim. Terim de çok kullanıyordu bu adamı. Seneye Taylan gibi.

Ne zaman oynasa veya oyuna girse takım aşırı düşüyor. Teknik sıfır pozisyon alma sıfır. Eski dinamizmi de yok. Top kapmasıda sıfır bu arada ligde bu kadar kolay çalım yiyen az oyuncu vardır.

Alanya kabul etsede üstüne para verip umut ile filan takas etsek.

Çok çabalıyo çalışıyo ama oyun bilgisi,pozisyon alması çok zayıf olduğu için kafası kesik tavuk gibi görünüyo sahada.Az biraz enerjisini doğru kullanmayı öğrense ve fiziksel mücadelelerde rakibi bozmayı,ayakta durmayı bilse bilse ortalama bi 6 numara olur ondan da fazlası olmaz gibi maalesef.

şöyle 1-2 maç parlasa da satabilsek bir yere çok güzel olacak valla, Galatasaray'da oynayacak kalibrede bir topçu olmadığını daha ilk günden söylüyorduk zaten

Bide bazen ayarsiz pas atiyorya, insani deli eder

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Boşa koşuyor sürekli rakibin arkasından koşuyor rakibi hiçbir zaman önden karşıladığını görmedim sahada sadece koşuyor. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama alanını boşaltıp rakibe boşluk veriyorsun sonra peşinden koşuyorsun bu iş böyle olmaz.
Geçen sene Adanademirspor'a karşı stadta izlemiştim kesinlikle doğru yorum renkdaş bir ara bütün odağımı Berkan'a verdim gerçekten başı kesik tavuk gibi boş boş ve amaçsız koşuyor ...

Bugün ki sivas maçında iyiydi torreira'yı pek aratmadı böyle devam etmeli. Tam bir rotasyon oyuncusu fazlası değil.

Geri
Üst Alt