Ben eleştiriyorum çünkü bu sadece bu maç özelinde değil. Geçen sezon 8 numara oynarkende gördük ona ithafen yorumun nedir peki ? Daha ilk resmi golünü bir ay önce kupada kaydetmiş bir isim bu. Sivas maçında da benzer şekilde sorumluluk almadığına ve kaybolduğuna yorumladım. Peki Torreira neden şut deniyor, o da 6 numara. Böyle bir mantık mı oluyor yaf :) Sivas maçında 6 numara şut denememesi normal diye. Yapmayın allasen
Forvetin şut atmamış, gol atma aşkı ile yanıp tutuşan Kerem bile şut atmadı nerdeyse yani bu maç özelinde şut atmadı diye eleştirmeyin yazdım sadece. Berkan'ın şut tehdidi zaten yok bunu hepimiz biliyoruz daha önce defalarca şut çekmişliği var. Şut tehdidi olmayan bir oyuncunun şut atmaması bence takım adına olumlu bir durum.

Dün gayet iyiydi, taraftar tutulduğu oyuncuları yermek için mabadından sebep uyduruyor.

Baran Baran deniyor da çocuk topsuz oyunda zayıf, berkan dün 20 tane falan ikili mücadeleye girmiş.

Tabii ki GS 11 topçusu olamaz da rotasyonda idare eder işte.

Tekniği zayıf maalesef. Bazen ufak bir hareket yapıp topla rakibi ekarte etmesi gerekiyor yapamıyor. Üst düzey bir teknikten bahsetmiyorum. Milner ve Henderson un da tekniği de iyi değil ama berkanin ki hiç yeterli değil. Dün kac kez böyle rahat pozisyonda topu rakibe verdi

Forvetin şut atmamış, gol atma aşkı ile yanıp tutuşan Kerem bile şut atmadı nerdeyse yani bu maç özelinde şut atmadı diye eleştirmeyin yazdım sadece. Berkan'ın şut tehdidi zaten yok bunu hepimiz biliyoruz daha önce defalarca şut çekmişliği var. Şut tehdidi olmayan bir oyuncunun şut atmaması bence takım adına olumlu bir durum.

Bende diyorum ki beğenilecek bir oyunu yok. Bu haliyle bizde zaten oynayamaz olsa olsa kupa için rotasyon olur. Dün yine gösterişsiz oynadı ve ekstra yapmadığı gibi (bknz; şut gol asist vs..) yine top kayıpları ve kötü top kontrolleri ile göze battı diyorum. Bu haliyle “aferin aslanım” diyecek birşey yok ortada diyorum :) şut çekmedi diye kötü demedim yani.

Neyse, tartışacak bir performans ve oyuncu değil benim nazarımda. Defalarca şans buldu ve bu formanın oyuncusu değil bu haliyle.

Ne güzel önümüzdeki sezon TAYLAN geri dönüyormuş. BERKAN ile TAYLAN'ı yol arkadaşı yapar göndeririz.

Bu maç gerçekten çok iyi mücadele etti. Oliveira'nın yaratıcılığını arasak da Torreira'nın mücadelesini aramadık.

Bugün kusursuzca oynadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın sonucu ne olursa olsun maçın adamı. Helal olsun, tek başına savaştı 11 kişiyle. Allah razı olsun kardeşim, 3 puanı aldı şu berbat oyuna rağmen. 🧿

Bu japon askeri neyin artisliğini yapıyor ya?

Geri
Üst Alt