orta sahayi tek basina toparlamaya calisti. iyi oynadi, ben memnunum berkandan.

Takımdan gönderilmesi söz konusu olmayacak yerlilerden. Kıymetini bilelim. Bundan daha azını yapanlar rakiplerde yıldız gözüyle bakılıyor.

Hic alinmayin

Forum da futbol dan anlayan üye sayisi cok az

Bilgisayar oyununda degiliz

Oynadigi her macta cok iyi oynuyor berkan verilen görevi yerine getiriyor

Bugun de mükemmel oynadi

İkinci yarı için övecektim de bir postu görünce vazgeçtim boş yere antipati yaratıyorsunuz

Sergio yerine Torreiraya partner olmasını tercih ederim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Torreira - Berkan orta sahasını da bu sezon ara ara rotasyonda göreceğiz. Berkan her geçen gün form seviyesini üstte çeker. Parades - Torreira / Torreira - Berkan / Parades -Berkan rotasyon düzeni böyle olur. Hoca son fener maçında ve Hull City maçında Torreira-Berkan yapıp bazı mesajlar vermişti.

İlk yarıda hiç ortada yoktu. İkinci yarı ise maçın adamıydı Kerem ile birlikte. Tebrik ederiz. Ama neden güvenilmeyeceğini gösteriyor işte bu durum.

Bugün çok iyiydi. Bu arkadaşın sorunu super ligde yedek olmak için fazla iyi, Galatasarayda as olmak için biraz yetersiz olması. Gene de yerli kuralı gereği asla bırakılmamalı

hahaha ,tamam.

Efsane oynadi, olmasaydi bugun yenilmistik. Takimin bel kemigi ve ortasahamiz ona emanet.

Taktik disiplini üst düzey bir yerli oyuncu olması çok kıymetli yapıyor kendisini. 27-28 yaşlarında çok daha iyi bir oyuncu haline gelebilir.

Geri
Üst Alt