İlla ki eleştiri olacak ama kimsenin değerini düşürmeye hakkımız yok. Maddi değerden bahsetmiyorum elbette. Herkes kötü oynayabilir. Herkesin bir limiti vardır onun üstüne çıkamayabilir. Mesela Berkan'ın limiti belli olduğu için rolü de belli olmalı. Oynadığı zaman yanındakine,önündekine,arkasındakine yardım ediyorsa diğerleri de ona yardım etmeli zaten bu oyun 11 kişi ile oynanan takım oyunu. Arkadaşının kademesine girme olayı var, Berkan pozisyonu kaybetmek zorunda kalıyorsa onun kademesini illa geriden gelen biri değil kanattan biri de doldurabilir. Eksik yakalanacaksın, hata yapacaksın illa ki bu futbolun doğasında var önemli olan takım olarak başarılı bir şekilde sonuca ulaşmak olmalı. Berkan'ı satalım evet eee yerine kimi alacağız? Salih Özcan mı? Abicim dalga mı geçiyorsunuz siz. Ayaklarımız önce yere basacak. Sen bu ülkenin en büyük takımı isen öncelijkle Berkan'a 4 milyon euro bonservis vermeyeceksin, Berkan gibi oyuncuları altyapından çıkarıp rotasyon oyuncusu yapacaksın. Ne işe yarıyor akademin? Hadi çıkaramıyorsun diyelim, Berkan gibi oyuncuları git yurt dışından al getir 1-2 yıl kiralık oynat. Daha sonra takımda rotasyon oyuncusu yap. Rotasyon oyuncusuna bonservis vermek kadar aptalca bir şey olamaz.