Torreira'nın yanına geçmeli top taşıyıp basit oynar aynı zamanda ön alan baskını başlatır Torreira arkayı süpürür zorlu deplasmanlarda ikisi iş yapabilir.

1-2 maç idareten olabilir ama ben bek olarak kullanma taraftarı değilim. Çizgiyi bozup sol stoperle arasında fazla boşluk bıraktığını düşünüyorum. Barış Alper gibi o açığı kapatacak fizik üstünlüğü de yok.

Dün içeriye 5-6 top gönderdi ve hepsinde kafasını kaldırıp direk takım arkadaşına yolladı.Bunu öyle benim diyen bek oyuncuları yapamıyor.

Barış,berkan,kaan ayhan gibi çok yönlü oyuncularımız olduğu için çok şanslıyız.Karakterli ve iş ahlakı olan isimler hem de makul paralara oynuyorlar.Bu çocukların toplam maaşı tete kadar bile değil sanırım.

Bu çocukların kıymetini bilmeli taraftar.

berkanı çizgide oynatmak çevre kontrolü bug ınıda absorbe ediyor. tek taraflı bakınca sahaya doğal olarak top kaybı da azalıyor. 360 derece kontrol yok adamda geliştireceğe de benzemiyor. en azından 180 derece de fena olmayacak bir performans sağladı. her ortayı random ortaya kesen bek yerine, dün berkan ın oynadığı gibi görerek yaya veya yakında olsa ayağa oynaması bizi dün 65 kez rcs na girmemize sebebiyet vermiştir.

Beki yedekleyecek bir görüntü çizdi dün. Sağlam hücum eden takımlara karşı ne yapar soru işareti.

Antep maçında Berkanın oynadığı topun çeyreğini Kazımcan oynasaydı forum yıkılıyordu şimdi. Sağ ve solda tempolu as beklerimiz şuan tek sıkıntı yoğun maç temposu ve ydeklerinin güven vermemesi

sol bek transferinde adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değil.

Antep maçında Berkanın oynadığı topun çeyreğini Kazımcan oynasaydı forum yıkılıyordu şimdi. Sağ ve solda tempolu as beklerimiz şuan tek sıkıntı yoğun maç temposu ve ydeklerinin güven vermemesi
Berkan Antep maçında müthiş oynadı dediğiniz gibi rotasyonun olmaması sıkıntı yaratabilir.

Geri
Üst Alt