Samsun maçının en iyilerinden. Pozisyon bilgisini çok geliştirmiş Berkan. Geçen sezon da buna benzer kesitler sunuyordu. Hiç boş top atmıyor her oyunu görerek. Valla tebrikler.

Beklenin aksine savunmada aksarken hücumda iyi işler yapıyor. Savunmada eşleşmelerde ciddi sıkıntı yaşıyor. Çizgiye indiriyor sıkıntı.

Hücumda hiç böyle performans beklemiyordum şaşkınım

Acayip sol bek oynamaya başladı.Bu çocukta çok güzel azim ve disiplin var bu çalışkanlıkla sol bekte de sırıtmaz.Aferin Berkan

İnanılmaz iyi oynuyor bu kadar oynayabileceğini hiç tahmin etmezdim Barış'ı yine bekliyordum ama Berkan'nın 2 haftadır sakin, net ve güvenli oynaması büyük avantaj rakibe yapışıp nefes aldırmıyor.

Berkan-Barış-Kazımcan sezon sonuna kadar her türlü sol bek sorununu çözer. Bugün gayet iyidi, alışması lazım mevkine.

Büyük saygı duyuyorum. Ama hala orta/uzun vadeli çözüm olmaz diye düşünüyorum. Kendisi ve Okan Buruk da aynı şeyi düşünüyordur muhtemelen.

Samsun maçının en iyilerinden. Pozisyon bilgisini çok geliştirmiş Berkan. Geçen sezon da buna benzer kesitler sunuyordu. Hiç boş top atmıyor her oyunu görerek. Valla tebrikler.
karşılıklı adam gelirken ama çok kolay terse düşüyor kıvrak biri olduğunda topla.. onun haricinde fena değildi - top kullanmaları antep maçına göre daha kötüydü ama.

oynadıkça daha da alışacak..konsantre ve ne yaptığını biliyor sahada..

Bekte oynarken rakibe kene gibi yapismayi ve yakin oynamayi kankasi boey den ögrenmis galiba

Sol bekte oynadigi iki macta da iyiydi berkan

Taraftar tepkilerinin aksine herzaman begendigim bir oyuncu berkan

Geliserek devam eder insallah

Zalgiris maçındaki Berkan ile dağlar kadar fark var. Bu bizim Berkan mı? Ayağına sağlık, demek ki kendini bırakmamış ve geliştirmiş. Bize de tebrik etmek düşer.

Geri
Üst Alt