Ligde aldığı toplam süre 733 dk, 8 maç karşılığı; onun da önemli kısmı solbek-stoper olarak. Çocuğa kazma muamelesi yapılıyor ama daha çok süre alsa 2 yerine 7-8 gol atması işten bile değildi ki goller dışında hücuma katıldığında çok akıllı işler de yapıyor. Hocanın haksızlık ettiği oyuncuların başında görüyorum...

geçen hafta oynaması gerekti, standart paket olarak 3 0 kazanacaktık
1716749955886.webp

1716749979589.webp

1716749998965.webp

ulan o anki heyecanla berkanla barışa yapacağım yorumları birbirine karıştırmışım

"

arslanım benim
fb maçında 11 başlamalıymıydı acep
müthiş geri dönüş :tbr:

"

ulan o anki heyecanla berkanla barışa yapacağım yorumları birbirine karıştırmışım

"

arslanım benim
fb maçında 11 başlamalıymıydı acep
müthiş geri dönüş :tbr:

"
Kesinlikle. Bu kadro geçen hafta da başlasa muhtemelen geçen hafta şampiyon olmuştuk. Böylesi daha iyi oldu ama olsun

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut kadroda o pozisyonu oynayabilecek en yakın oyuncu zaten gitmesi de gelmesi de iyi oldu arada kafası da rahatlamıştır.

kötü sezonun aslarından olduğu için olumsuz intiba ile akılda kalmıştı Tüzemen'in bayık yorumu yüzünden küstürüldü. Ama dönüşü muhteşem oldu artık bir 3-4 sene değişilmez jokerlerden olur.

Bu çocuklara sahip çıkıyorduk gülüyordu aptallar şimdi açın o mal yorumlarınızı gülün allahın cahilleri

Barış berkan kerem abdülkerim gibi yerli oyunculara sahip çıkmayı bırak dalga geçen hakir gören tüketim manyağı modern cahiller bu ülkenin çocuklarının başarısı size girsin

Şimdi bekleyin transfer sezonun da yeni zahalar gelsin diye sonra yine sarılacağınız yer buralar olacak.

Geri
Üst Alt