Bir takımın as oyuncuları vardır, jokerleri vardır, yedekten katkı verecek, oyuncuları vardır, antrenman topçuları vardır, bir de tutkal olan oyuncuları vardır. Berkan yedekten katkı vermesinden ziyade tutkal olan oyunculardan... Oliviera da gördüğüm kadarıyla öyle bir oyuncu oldu.

Kutlamalarda herkese hakkını verdirdi...

Bana Barış'ın adım adım yaptığı çıkışa benzer bir yükseliş seziyorum özellikle Barış geçen senenin sonlarında yavaş yavaş yükselişe geçmiş bu sene zirveye doğru adım atmıştı.

Berkan içinde benzer şeyler hissediyorum özgüveni yerine geldi oyun görüşü net ilerlemiş toplu ve topsuz oyunda etkili açıkçası seneye Barış'ın yaptığı gibi benzer bir sürpriz performans sergileyebilir.

Bana Barış'ın adım adım yaptığı çıkışa benzer bir yükseliş seziyorum özellikle Barış geçen senenin sonlarında yavaş yavaş yükselişe geçmiş bu sene zirveye doğru adım atmıştı.

Berkan içinde benzer şeyler hissediyorum özgüveni yerine geldi oyun görüşü net ilerlemiş toplu ve topsuz oyunda etkili açıkçası seneye Barış'ın yaptığı gibi benzer bir sürpriz performans sergileyebilir.
şut tehdidinin olması işimize yarayacaktır

1716842025003.webp

Aslanlar aslanım benim. Hiçbir zaman Galatasaray as oyuncusu olamayacaksın belki ama verdiğin katkı ve ortaya koyduğun mücadeleyle kalbimizi kazandın. Varol.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt