GPE8yT6XkAAVKnf
Boey da zaman geçtikçe beyazlaşıyor herhalde.

Gandırıldık boey beyaz fransızmış.

Kap gel Berkan geri gelsin çocuk

Yıllar önce devre arasında Anelka’yı almışlardı biz Hasan Kabze’yi. Biz Anelkayı alıyoruz millet Hasan Hüseyinle uğraşıyor diye dalga geçmeye çalıştılar. Hasan bizi şampiyon yaptı bunlar ise zenci pipisini avuçladı.

Bunların kaderi bu.
Hasan Kabze için ne dendiğini hatırlamadım da Anelka ile aynı günlerde transfer edilen Ribery için ''Anelka' nın bonusu'' diyerek alay etmişlerdi akılları sıra...

Berkan Kutlu: “Arkadaşlar anahtarlarınızı evde unutmayın dışarıda kaldım.”

1718032630020.webp

Hasan Kabze için ne dendiğini hatırlamadım da Anelka ile aynı günlerde transfer edilen Ribery için ''Anelka' nın bonusu'' diyerek alay etmişlerdi akılları sıra...
Aynen öyle, Kabze ile değil, Ribery için bonus demişlerdi ama Ribery tozlarını aldı.

Bu arada Ömer Çavuşoğlu tamamen kayboldu. Nedenini bilen var mı?

Kaan Ayhan turnuva sonrası ameliyat olacağı için CL'ye kalacaksak Torreira ile iyi bir ikili olmaları lazım ki ben baya umutluyum

Orta sahaya Kaan dan yada Berkan dan daha iyileri alınmayacaksa hiç para harcamamak lazım. Berkan gol atmaya da başladı. Zaten bu sene yerli futbolcuya ihtiyacımız olacak. Kaan da uluslararası maçlara iy6ice alıştı.

Aslanım berkan defansa geç diyorlar geçiyor solda oyna diyorlar oynuyor ortada oynuyor küfür yiyor hakaretler ediliyor ama takımı ve arkadaşlarını her zaman kolluyor ve en önemlisi yüzü her zaman gülüyor, her zaman pozitif.

Kaptan olacak karaktersin.Bu takımın gizli yıldızlarından birisin aslan berkan.

bu çocugu geçen seneki kadıköydeki derbiden beri çok seviyorum. gönderildiğinde de üzülmüştüm. takıma her zaman lazım böyle topçular. kendini de kanıtladı artık taraftar da soğutmaz. ne zaman nerde görev verilirse hakkını verir. asgari ücrete de oynuyor aslanım benim

adam 2019 yılında büro'da stajyermiş lan. 2021'de gs'a geliyor. muazzam hikaye.

Geri
Üst Alt