Böyle oyuncular iyi oynadığında sevinmeyin, bir dahaki maç veya bir sonrasında kesinlikle ya gol yedirirler yada maçı rezil ederler. Çünkü yetersiz oyuncudur.

Eliyle rakibe attı, döndü gol oldu.
Yav ayarı yok. Kötü gününde.

neyse 2. yarı iyi oynadı msjları yazılır mac sonu

Soldan sürekli atak yiyoruz. Jakobs mudur nedir bu maçta da oynamayacaksa hiç oynamasın

Metehan gibi her an gol yedirebilecek bir defans oyuncusu. Ama adam aslında defans değil işte.
3 haftadır aslında hazır ama risk edilmiyor Jacobs yüzünden oynuyor işte.

Adamın suçu yok hala berkanı ileri çıkarıyorsun sonra arkası bomboş kalıyor.Ne zaman anlayacaksın berkanı ileri çıkarmaman gerektiğini.

berkan malesef devsirme rolde bolge nin asal yukumluluklerini yerine getirmede kritik hatalar yapiyor.

mac basliginda ozellikle kendisinin bolgesine bold vurgu yapmistim. arkaya atilan toplarla pirpir oyuncularini kaciracaklar, bindirme yaptiginda, 3.bolgede oldugunda geriye mutlak zamaniinda donmesi elzem demistim.

ilk yarida neler yasadik ;

- kendisinin oldugu bolgeden ust uste ataklar yedik, tersden uzun atilan toplar,,geriden uzun atilan toplar ile onun bos biraktigi bolgeden cok saglam kontralar verdik. hepside tehlike oldu.

- gol sekansinda da birden fazla hatasi mevcut .
bek bir ouyuncu oraya tac zorda kalmadikca ATMAZ .
golden sonra lucas ve mertens de benzer seyi der gibi ekrana yansidi.

tac atisi sahneyi hatirlarsak,
3.bolgede rakip ceza sahasi yan cizgiisine o attigi merkeze tac atisi rakibe kontra atak pasi oldu. derken iki topla golu yazdilar. ki, golun geldigi yerde kendisinin bolgesinin bos birakilmasi ile olmasi ust uste zincirleme durum .topluca 3.bolgede olmanin bir dezavantaji da cabasi . berkan daha zeki davranip topu taci cizgiye korner istikametine dogru yapmaliydi.

golden sonra yine o bolgeden bindirdiler benzer arkaya toplarla etkili oldular. gol sansi yakaladilar.
anca bir tanesinde geriden gelip topu kornere yolladi.

bu durum nasil duzelir hoca 2.yariya mutlak onlem almali.
belliki trabzonspor oradan denemeye devam edecek .

umarim toparlar. zaten skor lehimize. one bindirme yapmasina, 3.bolge de bulunmasina pek gerek yok. gerekirse sallai tek orada onde halleder . berkan bugunku macta devsirme bolgesi geregi once asal gorevi yapmali. DEFANS .

Berkan zaten hücuma çıksan da bir halt yapamıyorsun. Bari çıkma Visca'yı tut.

kaan ve berkan ikisinide sevıyorum ama ikiside hocayla konusmalı bence hocam bizi yanlıs yerlerde oynatarak takıma zarar veriyoruz demeli yoksa hocanın anlaycagı yok

belki bu sayede ikiside ortasaha dısında oynatılmaz

bu adamı bıdaha gormek ıstemıyom takımda

bu adamı bıdaha gormek ıstemıyom takımda
Çocuğun o kadar yetiyor. Mücadele etmese evet ama napsın bu kadar yapabiliyor. Yerinde oynamadığı için bişey diyemiyorum. Okan hoca gördü aksadığını müdahale etmesi lazımdı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt