Geçen sene de demiştim hoca Berkan'a büyük ayıp ediyor Demirbay'ı oynatarak diye. Demirbay'ın bulduğu her dakika israf. Berkan'a sunulmalı o süre.

Başlarım onun çakma dayılığına. Sahada kedi gibi herif. Kaçak oynuyor bunu çok net görüyorum.

*Defanstaki halini *beğendim, Abdülkerime göre daha güven verdi ama bu arkadaşı lütfen orta sahaya koymayalim*. Galatasaray'ın orta sahasının ayağı iyi olur, oyun görüşü iyi olur, topu sağlıklı dağıtır. Berkanin orta saha oynadığı her maç bakın, hücum yönünde aşırı zorlanıyoruz.
nacizane bir iki ekleme ile benzer gorusteyim .
kendisi bizden gitmeden once de, geldiginden bugune dedigim yerdeyim : orta saha olarak anca rakibi bozma adina o da lucas'in yedegi olarak sure alir gorusundeyim .( *lucas'a ayri deginecegim).
her ikisinin de *orta *saha odakli pas becerilerini ve buna benzer bilesenlerini yeterli bulmuyorum.

sol stopere
yine de illa transfer yapilacaksa, tecrubeli,taktik derinligi olan,uyumlu bir profilden yanayim .
-bu da ayri baslik konusu.daha once detayli yazdim.

orta saha da berkan top kullanma konusu ,kendisi disinda
ilk 11 cikan *lucas'i da top ayagindayken o.s yeterli bulmuyorum.
demirbay ; teknik ,
oyun kurucu tandansli bir almanya ligi gecmisi olsa da, tezat olan durum -bizle ne bu yonunu, ne de hoca dolayli oynatildigi hibrid cdm de bir alametini goremedim . gecen sezon da vurgulamistim halende ayni yerdeyim. devre arasi yollari ayirmamiz elzem .

bu arada berkan orta saha icin illa sure alacaksa lucas'in suresini paylasir nazarimda. stoper de sans bulma konusunu gunluk degilde, genel taktik derinlikli paramatreler baglaminda ayri ele almak gerekir. ben burada tecrubeli ,fundamentali olan, uyumlu bir stoper tarafiindayim .

son olarak. ben bugun 2.yari performansini genel olarak begendim.

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Geçen sene de demiştim hoca Berkan'a büyük ayıp ediyor Demirbay'ı oynatarak diye. Demirbay'ın bulduğu her dakika israf. Berkan'a sunulmalı o süre.

Başlarım onun çakma dayılığına. Sahada kedi gibi herif. Kaçak oynuyor bunu çok net görüyorum.
2. devre özellikle seken toplar, boştaki toplar, araya girmesi vs Berkan ciddi atak sirkülasyonunu sağladı Demirbay sağolsun sirkülasyonunun çatır çatır ortasına bıraktı.

Bir adam hem torreiranın partneri hem sol bek hem sol stoper nasıl oluyor? Biri bunu bana anlatsın siz bizle dalga mı geçiyorsunuz. Alooooooooooo
Burası avrupa kupası sahibi koskoca Galatasaray şaka mı yapıyorsunuz her mevkiye en az 2 oyuncu alacaksınız

Galatasaray takımında Berkan’dan başka opsiyon kalmıyorsa Bunda Berkan’ın bir suçu yok. Oynadığı kadarından razıyım kendisinden.

Üçlü oynayalım sol stoper oynasın

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-5 maç ilk 11 başlamalı ki net bir fikir versin performansı için, böyle bölük pörçük kim oynasa çok daha fazlasını veremez.

aga siz balık hafızalı mısınız daha sivas maçında batırmadı mı bu adam stoper oynarken. Bitmiş hataya karşı iş yaptı diye tamam oldu bundan stoper diyorsunuz.

Berkan kadroda olmalı ama Berkan 11 başlamamalı, BAL liginden bir takımla karşılaşsak dahi 11'de olmamalı,

ne yaptı bugün mesela ya? Bu kadar silik adam olur mu

En geberik hali bile Kamilbaydan iyi. Okan illa sokacaksa Mertens yerine soksun kamilbayı

Bu oyuncu düşünün, orta saha olarak ilk 11 çıktığı hiçbir maçı kazanamıyorsunuz. İşin garibi de kötü performans vermemesine rağmen.

Ben dun begendim. Sara'yla gormek lazim.

kanat takıp uçsa da beğenilmez artık.

ancak ben bir rotasyon oyuncusu olarak beğeniyorum.

Geri
Üst Alt