Dün iyiydi ama tabi rakip ne kadar ölçü bilemem. Rotasyonda 4. Seçenek ve kolay maçlarda dinlendirme amaçlı kadroda bulunmalı rotassyona 3. Seçenek için Lemina yada Sangare tarzi biri daha lazim

dün baya eforlu oynadı topu da iyi kullandı o açıdan bravo berkant kutlu diyoruz

Mevcut form durumu için konuşuyorum Torreiradan iyi, bir dahaki maç Berkan-Sara denenebilir.

Sol ayağının yanında bi tane daha ayağın var kardeş. Hatırlatmak istedim.

Berkanda suç yok. Akhisarda oynayacak kapasiteli adamı 2 yıldır 11 oynatırsan suclu bastaki okan efendi

Okan'ın iş bilmezliği yüzünden günah keçisi oldu. Üzülüyorum haline

Okan'ın iş bilmezliği yüzünden günah keçisi oldu. Üzülüyorum haline
Üzülecek bir şey yok, sınırlı yeteneğiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor. Transfer yapmayı bilmeyen beceriksizlerin eseri 2 senedir son final deplasmanında berkan'la bek oynamak

hata sende değil koçero

seni bek diye koyup ezdirende hata , sende değil.

son 15-max 20 dk ortasada sert basma işi dışında bir şey beklenmemesi gerektiğini bilmiyor .

hayatının maçını bile oynasa yapacağı bir hatayla golü yedirebiliyor. bu yüzden rotasyonda olsa galatasaray kapasitesinde bir isim olmayacağı için gönderilmeli. galatasaray'ın yedeği bile dengeli isimlerden oluşmalı ama ilk 11'de bile kaç tane dengeli oyuncu var ki ?

İyi bir yedek.

Lakin artık bekte oynatmamalı.

Gerekirse Abdülkerim'i koy beke nelsson'u ortaya al.

Superlig'de hata yapan bek Ajax'a karşı nasıl yapmasın?

senin hatalarına gülüyorum sadece berko

Bir dönemin sabrisi gibi tanrının işkence aleti. sakatlanmıyor etmiyor, oynatıldığı mevkilerdeki adamlar tutmuyor bir şekilde sahada kalıp işkenceye devam ediyor, nasıl bir sınavsın sen ben anlamadım.

Geri
Üst Alt