- 10 Mart 2013
- 120.832
- 152.857
- 4.938
harun kolçak ne klip çekmiş zamanında dans figürleri efsane hele o bıyıkla müthiş uyumlu olmuş![]()
Bıyıklı Puyol

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harun kolçak ne klip çekmiş zamanında dans figürleri efsane hele o bıyıkla müthiş uyumlu olmuş![]()
Yav he he gifi atar mısınız arkadaşa
Sen Sertab'a oy vermedim. Şimdi de benim yerimi başkasına uygun görüyorsun?
Ayıp ediyorsun Alpay.. :bi_polo:
Adamdan dolayı kaybettin.
4. olmadın mı sen. O liste de 3. olan şarkı var mı yok?
3. sen ol işte ne istiyorsun daha.
O şarkısını çok sevmiyorum ben Sertab'ın düşük vermek de içimden gelmedi Sertab gibi birine ondan vermedim.
Ben de dün Emrah'a attım yarın
Vur Yüreğim-Sertab Erener ile katılmayı düşünüyorum diye o da bana bence katılma senin katıldığın çok belli olur dedi.
Onunla katılsan 10-12 senindi.
Yabancı şarkılı yarışmayı özledim benKazandık, ettik ama o yarışmalarda daha çok zevk alıyorum. Bilmediğim şarkıları keşfediyorum hep.
Allah aşkına bir daha bu kadar daraltılmış konsept olmasın ve hatta uzun süre konsept olmasın diyenler alıntı, like veya doğru diyor diye kendi yazsın.
Şarkı deşifre edeceğim
layk atarsanız.
4. olmadın mı sen. O liste de 3. olan şarkı var mı yok?
3. sen ol işte ne istiyorsun daha.
O şarkısını çok sevmiyorum ben Sertab'ın düşük vermek de içimden gelmedi Sertab gibi birine ondan vermedim.
Ben de dün Emrah'a attım yarın
Vur Yüreğim-Sertab Erener ile katılmayı düşünüyorum diye o da bana bence katılma senin katıldığın çok belli olur dedi.
Onunla katılsan 10-12 senindi.
Yarışma tarihinde puan alamadığım tek kişi sensin galiba bu arada.
Ozan bile 1 puan attı, sen bir hi bile demedin başkan.
Bundan sonra bekliyorum artık senden iyi bir şeyler.
Allah aşkına bir daha bu kadar daraltılmış konsept olmasın ve hatta uzun süre konsept olmasın diyenler alıntı, like veya doğru diyor diye kendi yazsın.
Geceler Kara Tren dedik 24ü boyladık Demet Sağıroğlu'yla girecektim risk aldım