18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışma dediler elim ayağım titredi. Çünkü ilk defa şampiyon olacam.

Akhisar ile 2021lerde yurapada destanlar yazıyorum.

trabzon seçime gitti başkanı nedense değişmedi. yıllardır transfer ambargosu var adamlarda 2 yıldır küme düşüyorlar.

Ben 13 ile oynuyorum halen. Polonya liginde Widzew Lodz ile 2 seneyi devirdik. 2 sene önde devre arası gelmiştik. Hemen hemen toplam 300K dolarlık transferle şu an devre arsını zirvede bitirdik. Ama hala şampiyonluk kelimesii ağzımıza almıyoruz. Zira karşımızda maliyetleri 40 milyon dolar olan Lech ve Legia var. Bizim değerimiz 5M dolar ve tahminler bizi 14.lük olarak gösteriyor:)

Ben 13 ile oynuyorum halen. Polonya liginde Widzew Lodz ile 2 seneyi devirdik. 2 sene önde devre arası gelmiştik. Hemen hemen toplam 300K dolarlık transferle şu an devre arsını zirvede bitirdik. Ama hala şampiyonluk kelimesii ağzımıza almıyoruz. Zira karşımızda maliyetleri 40 milyon dolar olan Lech ve Legia var. Bizim değerimiz 5M dolar ve tahminler bizi 14.lük olarak gösteriyor:)

neden polonya hacım?

yabancı sınırı falan mı yok

Arkadaşlar bi yarım saat 45 dk konunun açması gecikecek bilginiz olsun

Taptap

neden polonya hacım?

yabancı sınırı falan mı yok

Ben de böyle garip liglerin garip takımlarını alıp oynamak gibi bir zevk var.

2008de mesela Norveç liginden Lyn Oslo ile oynamıştım. 2007'de Danimarka'da Odesse. 2009 Romanya'da Otelul. 2011 Hırvatistan Osijek. 2012 Polonya'da Widzew Lodz ve Polonia Warsawa.

Şampiyon olmasam da olur. Bunlarla hedef küme düşmemek iken mesela 16 takımlı ligde 9. olmak bile keyifli. Ucuz adam alıp veya kendi takımımda gen. adamları satmak filan iyi. Çok transfer yapmam ben mesela.

Ben de böyle garip liglerin garip takımlarını alıp oynamak gibi bir zevk var.

2008de mesela Norveç liginden Lyn Oslo ile oynamıştım. 2007'de Danimarka'da Odesse. 2009 Romanya'da Otelul. 2011 Hırvatistan Osijek. 2012 Polonya'da Widzew Lodz ve Polonia Warsawa.

Şampiyon olmasam da olur. Bunlarla hedef küme düşmemek iken mesela 16 takımlı ligde 9. olmak bile keyifli. Ucuz adam alıp veya kendi takımımda gen. adamları satmak filan iyi. Çok transfer yapmam ben mesela.

iyimiş :D ben portekiz ve almanyanın küçük veya alt lig takımarıyla yapıyorum çok genç oyuncuları bulup yetiştirmeye çalışıyorum ama senınkı daha sabır ısteyen bşey güzel :D

Ben zamanında San Marino ile oynamıştım ötesi var mı acaba. :D

Maçlarda 1-0 yenilince ülkenin gurur kaynağı olduğunuzu söylüyordu oyunda. :)

2020 yılına kadar gelmiştim ve 4. torbayı bile zorlar hale gelmiştik ki oyun hata verip kapanmıştı. O günden beri her oynayışımda 10 dakikadır bir save ederim oyunu.

Yağmur yayıyor,umarım elektrikler kesilmez.

Ben zamanında San Marino ile oynamıştım ötesi var mı acaba. :D

Maçlarda 1-0 yenilince ülkenin gurur kaynağı olduğunuzu söylüyordu oyunda. :)

2020 yılına kadar gelmiştim ve 4. torbayı bile zorlar hale gelmiştik ki oyun hata verip kapanmıştı. O günden beri her oynayışımda 10 dakikadır bir save ederim oyunu.

Ben milli takım sevmiyorum ya. Yarışmacı antrenörüm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt