18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buarada beyler yeni aldığım son bilgilere göre, Emrah Yıldırım'ın müşaviri Serkan Şakrak denilen adam yerde yatan bir eurovision yarışmacısını tekmelemiş.

Puanları gönderdim.Şansımın fazla olmadığını düşünüyorum.

İlk 10u seçmek zor olmadı lakin kendi arasında sıralamada zorlanıyorum. Hayırlısı...

Puanlamayı tamamladım, şimdi göndereceğim.

Aslında çok güzel şarkılar vardı ama hem 27 şarkılık kalabalık liste hem de kaliteli şarkıların bolluğu bazılarının puansız kalmasına neden oldu.

Ancak şarkılar çok güzel ve kaliteli olmasına rağmen belki aralarında bilmediğim olmadığından belki de parçalar bana çok benzer tarzda geldiğinden geçmiş yarışmalardaki tadı vermedi bana.

Bu arada jüri üyeleri de en az 28-29 yaşında olmalı bence. Şarkıları bilen, şarkılarla ilgili anıları olan kişiler olmalı misal zamanında deli gibi bağıra bağıra söylemiş olabilmeli. Listede yok mesela ama şimdi 18 yaşındaki adama "Aboneyim abone" çok saçma gelir bu ne lan der ama o zamanlar öyle değildi işte :D

O zaman sorun yok, geçenkinde varmış galiba da o yüzden yazmıştım. :)

Oylari yolladim, herkeze basarilar. 12 puan verdigim sarki ikinci sarkimdi. Sarkilar arasinda baya tanimadigim sarkilar vardi. Hepsini dinledim ve tanimadiklarim arasinda gülbebegimi hic dinlememistim onu baya begendim.

Daha parçalara doğru düzgün bakmadım. Gerçi hepsi bilindik şarkılar sonuçta ama bir dinleyeyim yine :)

O değil de sıralama yapmak cidden çok zor :D

Yalnız isimlerin hürmetine puan vermeyelim lütfen. Tamam şarkı da güzel ama gerçekten beğendiğiniz şarkılara iyi puan verelim.

Gökhan başkana aynen katılıyorum, şarkısı güzelse isim torpili yapmadım asla, gerçi hemen hepsi bildiğimiz isimler. Oylamam açıklanınca zaten göreceksiniz, son zamanlarda yaptığım en adaletli, en içime sinen oylamaydı bana göre.

Demagoji yapmaya gerek yok. Gerçekten beğendiğiniz şarkılara puan verin :D

O değil de, 16 şarkılık bir liste yaptım. Nasıl sadeleştirme yapacağım bilmiyorum :)

18. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

Başlığı bu şekilde değiştirebilirsiniz artık.

Puanlamamı gönderdim. Çok sevdiğim bir şarkı dışarda kaldı. Umarım değerini bulur :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt