18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birazdaha erken çıktı diye hatırlıyorum sanki ama olm 21 yaşındasın o şarkı çıktığında nasıl bir ortamın vardı o sahneyi canlandırdın :D :D :D

takdir ettim :)))))))))))))))))))

Çıkış yılı 1992 doğduğum yıl. TV gösteriyorlardı işte. Ordan bakarak taklit ediyorduk :D

4-5 yaşlarında falandım. Parça parça hatırlıyorum birşeyler :)

Murhan taş 2000 den sonra olması lazım diğerlerini Bu akşam ölürüm dışındakileri tahmın edemedim :D

Valla tam bilmiyorum. Eskiden kaset sevdalisiydim ben, sürekli dinler dinler dururdum. Özellikle Mustafa Sandal, Mahsun Kirmizigül, Davut Güloglu gibileri :D :D

Bergen, Orhan Baba klasikleri, Mustafa Sandal vs. derken kasetlerin arasindan Tarkan'in bu albümü cikmisti.

Valla tam bilmiyorum. Eskiden kaset sevdalisiydim ben, sürekli dinler dinler dururdum. Özellikle Mustafa Sandal, Mahsun Kirmizigül, Davut Güloglu gibileri :D :D

Bergen, Orhan Baba klasikleri, Mustafa Sandal vs. derken kasetlerin arasindan Tarkan'in bu albümü cikmisti.

bana göre Tarkanın en bomba albümüydü. tamam eski albümlerinin içinde muhteşem şarkıları vardı ama bir albümde bukadar sağlam parçaları olan tek projesiydi.

benimde o dönemler kaset takıntım vardı 1 ayda ya da 2 ayda bir şarkı isimlerini toplar bir 90 lık kaset doldurturdum kasetçide.

Ayna,Şebnem Ferah(tatlı olduğu zamanlar),Reha,Ege,Haluk Levent dahada aklıma yağmur gibi yağan bir sürü isim.

edit. Mahsun Kırmızıgülün melekler ağlar şarkısını çok severdim.

Emrah hala piyasada yok. Ama son görüntüleri az önce elimize ulaştı.

kolay-para.jpg

Her ne kadar daha önce birinci olmuş bir ismin şarkısı da olsa ben yine de Demet Sağıroğlu tanrıçasının

[media]https://www.youtube.com/watch?v=A5-GiHcCL7s[/media]

şarkısını da bekliyordum listede. En kötü ilk 5 yapardı.

Her ne kadar daha önce birinci olmuş bir ismin şarkısı da olsa ben yine de Demet Sağıroğlu tanrıçasının

[media]https://www.youtube.com/watch?v=A5-GiHcCL7s[/media]

şarkısını da bekliyordum listede. En kötü ilk 5 yapardı.

Ben girecektim bununla. Ama içime sinmedi kendi seveceğim parçayı tercih ettim. :)

Ben sevdiğim halde prensip gereği girmedim. Çünkü 1. olacak olsam bile daha önce 1. olan bir sanatçının şarkısı ile girmem.

Listenin de bir ahengi olmalı.

Ben puan vermezdim şahsen. Yok öyle armut piş, ağzıma düş..

Ben sevdiğim halde prensip gereği girmedim. Çünkü 1. olacak olsam bile daha önce 1. olan bir sanatçının şarkısı ile girmem.

Listenin de bir ahengi olmalı.

Vallahi benim tek prensibim şarkıyı sevmem. Eskiden 1. olan sanatçının olması bir şeyi değiştirmez benim için.

Şarkı güzel şarkı aslında da katıldığım şarkıyı daha çok sevdim. Umarım en azından ortalarda dolaşır. :)

An itibariyle yolladım puanları çok güzel parçalar hakkaniyetli bir oylama olsun inşallah :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt