18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazırlık maçı zaten izlenmez birde spiker fena gıcık at yaroışı anlatıyor sanki kimden torpilliyse böyle adamları spiker yapıyorlar

Puan göndermeyen kalmadıysa şarkı listesini koysana. Kim ne gönderdi. Öyle de eyleşiriz biraz :D

Emrah da iyice memur'a bağladı.

20:00'da oylama biter 22:00 da başlanır. TRT yayını gibisin Emrah, esneklik yok.

Oldu olacak İstiklal Marşı eşliğinde de başlığı kilitleyelim yayın bitince. :D

Yalnız TRT nostalji falan derken aklıma birden 2000 Uefa Kupası finalinde 34 ekran televizyonun arkasına çatal sokup karıncalı ekrandan finali takip etmeye çalışışım, bir türlü netleştiremediğim görüntü yüzünden ağlamaklı oluşum sinirimden, ve maç sonunda bu sefer mutluluktan ağlayışım ile geldi.

Cidden TRT'ye o günden beri bir gıcıklığım mevcut. O bozulan anten sonrası çatal ile bütün kanallar ayna gibi çekerken bir tek TRT yayını çamur gibiydi.

Yalnız TRT nostalji falan derken aklıma birden 2000 Uefa Kupası finalinde 34 ekran televizyonun arkasına çatal sokup karıncalı ekrandan finali takip etmeye çalışışım, bir türlü netleştiremediğim görüntü yüzünden ağlamaklı oluşum sinirimden, ve maç sonunda bu sefer mutluluktan ağlayışım ile geldi.

Cidden TRT'ye o günden beri bir gıcıklığım mevcut. O bozulan anten sonrası çatal ile bütün kanallar ayna gibi çekerken bir tek TRT yayını çamur gibiydi.

o final ve trt ülkede pek çok eve ilkkez uydunun ayak basmasını sağlamıştır :D

trt nin o kıllığı pek çok hanede mevcuttu.

o final ve trt ülkede pek çok eve ilkkez uydunun ayak basmasını sağlamıştır :D

trt nin o kıllığı pek çok hanede mevcuttu.

O günden sonra sevinçten 2 kez ağladım hayatımda o derece içten.

2006 Denizli'de biten şampiyonluk sonrası ilk an

2013 Juventus-Galatasaray Wesley Sneijder'in golü

2. ne alaka diyebilirsin ben de hala çözemedim ama dolduysam demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt