18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Erkoç muazzam bir müzik adamı. Ama şarkısı biraz temposuz kalmış olablir. Belli ellerim bomboş daha çok iş yapabilirdi.

İyice düştük yav.Hep böyle oluyor.

Resmen şu anda Survivor'da dışlanmış Tolga gibi hissediyorum kendimi. :m05:

Zamanı geldi zamanı geldi. Eurovision'da Kızılaslan zamanı geldi.

#ÇareKızılaslan

atkılar da çıksın

edit: çıkmadı galiba neyse

https://www.evrensel.net/files/news...t-donmemiz-beklenemezd12e389c978fb3358f93.jpg

siyasete-sirt-donmemiz-beklenemezd12e389c978fb3358f93.jpg

Haluk Levent'in ezbere bildiğim 70 şarkısı vardır rahat. Olabilecek en vasat şarkıyı seçmişsin bu da bir başarı.

ben bilmiyom iste fazla. sanat ya da turku olsa sampiyonluk garanti.

hemde son bi kac dakikada anca boyle sarki secilir.

ayrica h. levent dinlemem onuda belirtmek isterim.

eger dinleseydim eminim daha iyi sarkisini bulurdum :D

Konsept istemiyordum ben :D Konsept olmasaydı inan katılacağım şarkıyı severdin, 80'lerden kurtuldum artık :D

Hacı artık kaleminizi kırdım bu kadar risksiz oyun mu olur. 2 kere şampiyon olmuşsun ne güzel zirvede eşitlik gelmiş,arkadan gelenlerin önünü açalım, olursa sürpriz yapan kimse o kazansın diyoruz.

Hop bakıyorum her yarışmada en damar yine sen ve Serkan'dan.

Hadi Serkan'ın daha 1 birinciliği var, ne doyumsuz adamsın lan. :D

Ben de senin kadar öyleyim oradan biliyorum, sen kaşındın başkan bundan sonra bütün yarışmalarda ilk 3 şarkıları ile katılacağım. Katılmasamda bu korku size yeter zaten. :D

Hacı artık kaleminizi kırdım bu kadar risksiz oyun mu olur. 2 kere şampiyon olmuşsun ne güzel zirvede eşitlik gelmiş,arkadan gelenlerin önünü açalım, olursa sürpriz yapan kimse o kazansın diyoruz.

Hop bakıyorum her yarışmada en damar yine sen ve Serkan'dan.

Hadi Serkan'ın daha 1 birinciliği var, ne doyumsuz adamsın lan. :D

Ben de senin kadar öyleyim oradan biliyorum, sen kaşındın başkan bundan sonra bütün yarışmalarda ilk 3 şarkıları ile katılacağım. Katılmasamda bu korku size yeter zaten. :D

18.likten sonra biraz hırslanmışım :D Konsept olmasın, katılacağım şarkı, bugüne kadar katıldıklarımdan bambaşka bir tarzda olacak. Nostalji ve slowda değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt