#18 Lesley Ugochukwu

Kim aldıysa, ya bu oyuncuyu izlememiş, ya bizim takımın ne oynadığını bilmiyor.

Bu adam maximum oynasa da olmaz..Cunku aradığımız adam olmadigi cok belli .. Baska takimda baska rolde oynar belki

Bir tek iyi özelliği var top ayağına geldiğinde kolay kolay kaybetmiyor fiziğini iyi kullanıyor.
Geri kalan hersey çöp, top kazanamıyor, hantal, hareketli değil, yaratıcı değil, ayağı iyi değil

yorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum

batrakov falan gelirse ona da bunlar yazılacak çünkü

edit: hea zaten bi oyuncuyu adam etme ondan bir şey çıkarma böyle bi süreç, sahaya adım atar atmaz zaten iyi oynuyorsa o zaten yetiştirilmiş olmuş bi topçudur

edit 2: okan hocanın biz yetiştirici kulüp değiliz lafına ASLA katılmıyorum ama yorumlardan anlıyorum ki haklı galiba

şu orta sahaya örümcek gibi adam istedikçe gidiyorlar ngaha, lesley ayarında herif getiriyorlar agresiflik istiyoruz en yumuşak tipleri buluyorlar özellikle. inş takımın oyun planına adapte oluyordur yoksa işimiz yaş. lemina- torreirayı yedeğe atacak biri istedik tam tersi onlara yedek geldi. rotasyonda inş fayda görürüz.

Ortada lemina ile tırmalyacagız.

Özellikle bu elemanı izledim rakip karşılamada çok kötü. Oyun sezgisi yok hiç yok. Rennesten eleman sıfıra inmiş orta açıyor oyun aklı biraz olsa oyuncunun önüne falan geçer yok. Pozisyon olmuş elemanlar gol atacak neredeyse tank gibi yavaş yavaş geliyor 10 milyonluk kumardı. Tutmadı valla olumlu şunu gördüm desem yalan olur

Herkesin bu seneden bile once bagira cagira istedigi bir isimdi.

Uzun boylu, zenci, atletik, 6-8 numara (ya da artik her ne diyorsaniz).

Bu profilde bir oyuncuyu taraftar cok istese de bizim takimda ihtiyac yoktu. Istediginiz kadar dribbling ustadi olun gol-asisst yapamiyorsaniz Galatasarayda oynayamazsiniz.
Uzun, fizikli, zenci ama atletik değil Singo gibi çabuk değil, ağır çekim hareket ediyor gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıllarca siyahi fransız ciğersiz orta saha her türlü iş yapar gerekirse 2. ligden scoutlayın diyorlardı

kandırıldık mı rtaş

Kaan Ayhan 'da bunun kadar oynar orta sahada. Düşün bu adamın çapını işte!!

yıllarca siyahi fransız ciğersiz orta saha her türlü iş yapar gerekirse 2. ligden scoutlayın diyorlardı

kandırıldık mı rtaş
zaten bi oyuncuyu adam etme ondan bir şey çıkarma böyle bi süreç, sahaya adım atar atmaz zaten iyi oynuyorsa o zaten yetiştirilmiş olmuş bi topçudur

edit: okan hocanın biz yetiştirici kulüp değiliz lafına ASLA katılmıyorum ama yorumlardan anlıyorum ki haklı galiba

edit: hea zaten bi oyuncuyu adam etme ondan bir şey çıkarma böyle bi süreç, sahaya adım atar atmaz zaten iyi oynuyorsa o zaten yetiştirilmiş olmuş bi topçudur

edit 2: okan hocanın biz yetiştirici kulüp değiliz lafına ASLA katılmıyorum ama yorumlardan anlıyorum ki haklı galiba
Okan hocam da zaten yetiştiriciliği ile bilinir. Dört senede neler neler yetiştirdi sağolsun. Uguçükü’yü de yetiştirir elbette.

Bu arkadaşa bu taktiğe uygun olduğuna dair olumlu rapor veren onaylayanlar taraftarın paralarını havaya saçıyor taraftarda hala tezahurat yapmaya devam etsin.:DNormalde 1 maça göre oyuncuya çöp çekmem ama istisna kullanıcam bu herif yerine lemina oynar maçları.

Sanki defans agirlikli oyniyan takimlarda is görür ama bizim gibi tam tersini yapan takimlarda cok kötü ortada kalir.

Kimseyi alamayınca bunu aldılar renktaşlar. Eleman çok kötü yer tutma yok alan kapatma yok. Yok oğlu yok Valla inşallah yanılırız inşallah döt oluruz ne diyim. Üzüldüm valla

Geri
Üst Alt