Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.166
- 4.871
- 1.168
Hiç iyi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun, fizikli, zenci ama atletik değil Singo gibi çabuk değil, ağır çekim hareket ediyor gibi.Herkesin bu seneden bile once bagira cagira istedigi bir isimdi.
Uzun boylu, zenci, atletik, 6-8 numara (ya da artik her ne diyorsaniz).
Bu profilde bir oyuncuyu taraftar cok istese de bizim takimda ihtiyac yoktu. Istediginiz kadar dribbling ustadi olun gol-asisst yapamiyorsaniz Galatasarayda oynayamazsiniz.
yıllarca siyahi fransız ciğersiz orta saha her türlü iş yapar gerekirse 2. ligden scoutlayın diyorlardıyorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum
batrakov falan gelirse ona da bunlar yazılacak çünkü
zaten bi oyuncuyu adam etme ondan bir şey çıkarma böyle bi süreç, sahaya adım atar atmaz zaten iyi oynuyorsa o zaten yetiştirilmiş olmuş bi topçuduryıllarca siyahi fransız ciğersiz orta saha her türlü iş yapar gerekirse 2. ligden scoutlayın diyorlardı
kandırıldık mı rtaş
yorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum
Okan hocam da zaten yetiştiriciliği ile bilinir. Dört senede neler neler yetiştirdi sağolsun. Uguçükü’yü de yetiştirir elbette.yorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum
edit: hea zaten bi oyuncuyu adam etme ondan bir şey çıkarma böyle bi süreç, sahaya adım atar atmaz zaten iyi oynuyorsa o zaten yetiştirilmiş olmuş bi topçudur
edit 2: okan hocanın biz yetiştirici kulüp değiliz lafına ASLA katılmıyorum ama yorumlardan anlıyorum ki haklı galiba