#18 Lesley Ugochukwu

şuana kadar pek olumlu bir izlenim vermedi en kötüsü çok hareketsiz gibi geldi bana

Sahada saklanır havası var
Şimdiye kadar soru işareti
Yoldaydım Nhaga girince izleyemedim
Nasıl oynadı ona bişey diyemem ama
Göz ucuyla gördüğüm hemen bir ceza alanı koşuşu pozisyona soktu kendini
Lesley ise tamam güçlü ama nerede ne yapıyor ???

Nhaga varken bu maceraya gerek yoktu. Sirf uzun kalipli sahada yer kaplar diye alinmis bi oyuncu. Nzonziyle falan karsilastirdilar Nzonzi bundan 3 gomlek iyi topcuydu vasatligini oyle hesap edin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hazırlık maçlarını çok sallamadığını düşünüyorum zaten taraftar birini yemek istiyordu bu çocuğu yiyorlar.

Lig başladığında çoğu kişiyi utandıracaktır

Daha ciddi maçlarda derli toplu bir takımda görmek lazım.

Ama adamda sertlik yoksa, dinamizm yoksa, yaratıcılık da yoksa neden aldık diye sordurtuyor ister istemez. Piyasada alınabilecek tek orta saha bu adam değildi sonuçta.

Daha adamin hicbir macini izlemedim ancak bu konudaki yazilanlara gore simdiden kac mac oynadigini saymaya baslayanlar olacaktir. 30 milyon cok pis girer yoksa. Umarim hazirlik maclari opsiyonu etkilemiyordur.

Olursa Lemina yani 6 pozisyonunda olur, 8 oynamak için aşırı düz kalacağı en baştan belliydi. Kaan' ın filan olduğu kadroda iyi görüntü vermemesi doğal. Kendisinden oldukça umutlu olmamda değişen bir şey yok. Ciddi maçlarda doğru adamlarla birlikte görelim hele bir.

Bu ne biçim opsiyon arkadaş. Avrupanın çöplerini kitleme merkezi olduk yemin ederim. Hep söylüyorum oyuncu geliştirme diye bi halt yok bizde. Bu adam takımı için önemli bi topçu olsa bize kitlemezlerdi bu yaşta zaten.

Dursunun yerinde olsam gelirim Lesley başlığını okurum, İlkay, Kaan, Günay Abdülkerim ve diğer bitik topçular yerine yeni transferi yemeye çalışan taraftarı görüp

Bunlara yeni transfere hele hele genç transfere gerek yok der geçerim

Dursunun yerinde olsam gelirim Lesley başlığını okurum, İlkay, Kaan, Günay Abdülkerim ve diğer bitik topçular yerine yeni transferi yemeye çalışan taraftarı görüp

Bunlara yeni transfere hele hele genç transfere gerek yok der geçerim
Vay be ne oynadığı belli olmayan ve üstelik bizim olmayan bir oyuncuyu eleştirmek zoruna gitti ama son 4 sezonda 170 küsür maça çıkmış sakatlansa hiçbir sezonda şampiyon olamayacağımız üstelik sezona girişleri kötü yaptığını bildiğimiz Apoyu eleştirmek zoruna gitmedi.

Ayrica Nhaga da niye hiç kimse böyle şeyler yazmadı.

en az tor kdar kötü hiçbir işe yaramasını geçtim takıma zarar veriyor .Tor ve bundan orta saha hayali varsa okanın mahf oluruz

Geri
Üst Alt