#18 Lesley Ugochukwu

Takımda bir td varsa ve bir oyuncu transfer edildiyse ben onu td aldı yada onay verdi derim. Gerisi boş, çalkalamaya gerek yok. Tdye rağmen alındıysa, o zaten td değildir yada orada durmaması gerekir.

harbiden gerizekalıca işler yapıyoruz. Madem kalitesinden emin değilsin niye aldınız bu adamı. 10 dakika dahi oynatamıyor sevgili hocamız.

Okan Buruk: "Lesley Ugochukwu, ben ve Emre Utkucan'dan çıktı. Bizlerin izleyip yönetime sunduğumuz isim"

Bu direk futboldan 1 gram anlamadığını gösterir hoca
Izledik dedikleri bizim gibi, youtube skills videosu acip bakmaktir, senin oyun anlayisina sigmayan bir adami istiyorsan bilerek oynatmiyacagin adami aldiriyorsun anlamina gelir, gerci alistik bunlara, israrla iseyip sonra bu adam.bekledigim gibi cikmadi bunla ugrasamam deyip yedekte cürüttu ne ilk ne son oyuncu olur lesley.

Angelino v.2 olacak gibi.

Yedekte tutulup 30 milyonluk olunmamaya calisilacak.

Kim izledi bu herifi onay verdi. Allah aşkına bu ne boktan transfer ya. Artık heriflerin Transfermarkt değerlerine bakıp alıyoruz sanırım.

Okan Buruk: "Lesley Ugochukwu, ben ve Emre Utkucan'dan çıktı. Bizlerin izleyip yönetime sunduğumuz isim"

Bu direk futboldan 1 gram anlamadığını gösterir hoca
Yok hocam başkan ve çevresindekiler getirmiştir, The Team çakmıştır, haşa Okan Buruk öyle şey mi yapar?

camavingada olsa bu tür heriflerin bizde iş yapmayacağını defaatle belirtiriyoruz
bizde oynayan adamın en kötü bir yönü spesifik olarak ayrışmalı bireysel olarak ki iş yapabilsin
ya delici bir herif olması lazım ya çok iyi bi şutör olması lazım ya da top geçirmeyen her yere basan bir adam olması lazım o bölgede oynayabilmesi için bu bile yeterli olmayabilir ama en azından çorum maçı gibi maçlarda fark yaratabilir

idmanda mı öğrendiniz adamın nasıl bir futbolcu olduğunu. idmanda scout gözlemi yapıyoruz.

Okan hoca varken +4 kontenjanı efektif kullanamayız.yabancı oyuncu sayısını direk 10 olarak düşünebiliriz.gerisi israf

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Bu adamı bir yerlere kiralama şansımız var mı? Yani mevzuat buna müsaade ediyor mu bileniniz var mı?

O kadar iyi transfer ki opsiyonu devreye girmesin diye ilk maçta oyuna sokulmuyor. Oyuna Kaan Ayhan falan girmek zorunda kalıyor. Scout şefi Emre utkucan ve ekibinin 3 senedir izlediği topçu. Şu ekibi kovmadıkça burnumuz boktan çıkmaz.

Nerde o eleştirmeyin nasıl olsa kiralık diyenler al işte oynatamıyoruz bile boşuna kiralık bedeli ve maaş ödüyoruz.

Geldigi nokta ile cuestadan bile felaket bir transfer.

Oylesine kiralandi, opsiyonu asla doldurulmaycak, kenarda oturacak ZTK haricinde .

Cocugun yerinde olsam baya asabim bozulurdu

Rennes’de ilk ciktigi zaman begenmemistim agir oldugu icin. Sonra PL’e transfer oldu ve baya maca cikti genc yasina ragmen. Birinci transfer olarak gelmesi + opsiyonun yuksek olmasindan dolayi cok tepki var. Bir de yonetimin transfer konusunda beceriksizligi yuzunden ihale biraz kendisine kaldi. Ben yeri geldiginde faydali olacagini dusunuyorum ama ocakta yollar ayrilirsa sasirmam.

Hazırlık maçından karar vermeyin deniyordu.Daha sahada 10-15dk izleyince ne kadar kötü futbolcu olduğunu anlıyorsun.Bazı oyuncular kötülüklerini çok belli ediyor.Defansif futbol oynayan west hamda bile taraftarları buna sövüyordu.Bunu izleyen aldıran kim varsa açıkça çıkıp ben aldırdım demeli.Ben asla güvenmem onun futbol aklına.

Geri
Üst Alt