#18 Lesley Ugochukwu

Ne oldu geçen hafta bonservis aldıracaktınız nerdeyse ?

Allahtan kırmızı gördü yoksa çok zeki hocamız 20 dakika oynata oynata 30 milyonu sokacak nerdeyse klübe

Ne oldu geçen hafta bonservis aldıracaktınız nerdeyse ?

Allahtan kırmızı gördü yoksa çok zeki hocamız 20 dakika oynata oynata 30 milyonu sokacak nerdeyse klübe
Sana niye dert oluyor 30 bu kadar. Ödesin Dursun Özbek. Herif iyiyse oynar bu kadar basit.

Sana niye dert oluyor 30 bu kadar. Ödesin Dursun Özbek. Herif iyiyse oynar bu kadar basit.

Dursun Özbek ödeyecek öyle mi ?

Singodan banane,Batrakovdan banane,Lesley banane takılın bu kafada siz. Dursun Özbek öder aynen

Bunuda forumda beğenen tek sensindir büyük ihtimal şaşırmam onada

Dursun Özbek ödeyecek öyle mi ?

Singodan banane,Batrakovdan banane,Lesley banane takılın bu kafada siz. Dursun Özbek öder aynen
Yav "eyvah 30 ödenecek, napıcaz, öldük bittik" vs diye kafa mı ütüleyeceksiniz bu konuda sezon boyu. Ödensin sanane diyorum. Herife ihtiyaç varsa oynayacak. Bir konuya takılıp sezon boyu hiç ediyorsunuz konuları.

Yav "eyvah 30 ödenecek, napıcaz, öldük bittik" vs diye kafa mı ütüleyeceksiniz bu konuda sezon boyu. Ödensin sanane diyorum. Herife ihtiyaç varsa oynayacak. Bir konuya takılıp sezon boyu hiç ediyorsunuz konuları.

Ne ihtiyacı kardeşim. Bu adamın bize vereceğini no name bir adam alsan oda verir.

Kafa ütülemek diyorsan kafa ütülemek olsun Galatasarayın o mevkiye deli dehşet ihtiyacı varken ne olduğu belirsiz adam gelecek hem sezonu rezil edecek hem maliyeti sokacaklar ertesi senede 500 bin euroya fransaya kiralar durursun

Evet, bütün tepkiyi göğüsleyen yiğit adam. Sayende eleştiri yemeyecekler, 30a alırlar seni böyle devam edersen yiğido.

Not: kırmızıya kadar sahada topcuya benzeyen tek kişiydi bizde

Neyse Allah yüzümüze baktı diyelim bir kez daha, bu kırmızı kart ile şimdiden elveda diyebiliriz kendisine. Yani herhangi bir özelliği ile fark yaratmayan topçuların kulüpte yeri olmamalı, hele ki 30 milyon falan Allah korusun.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pis faul yaptı. 2-3 maç kafa izni verir tff
bir bakıma iyi oldu çünkü hoca düzgün oynatmayıp 10-15 dk süre vere vere dolduracaktı maddeyi
ya oynat ya da hiç sokma işte. uzatmaya lüzum var mı

Bu herif bizim dökülen orta sahada banko oynar ben size söyleyeyim.

Ama prensi Sara dururken Okan oynatmaz tabi.

Geri
Üst Alt