#18 Lesley Ugochukwu

1.90 boyunda alan kaplayan orta saha nerde görsem alır tutarım hatta keşke lemina yerine magassa falan da çekyedik bu tarz adamlar bizim takım için nimet ki ne nimet lig de çok işmizi görmez ama ucl de epey işimize yarayacğını düşünüyorum

bu çocuğa da üzülüyorum, yönetimin beceriksizliği yüzünden herkes bu çocuğa sallayacak

lesley'in iyi çıkmasını normal her transferden farklı bir şekilde şunun için çok istiyorum. analizciler kazma 6 olarak tanıttı aşağı yukarı. fiziğine göre yumuşak, havadan 0 gibi ortak çıkarımlar var vs.

benim için en baba transfer, en iyi scout, boktan takımlarda saçma rollerde oynatılmış ve kötü oynayan futbolculardaki ışığı görüp kendi takımında farklı olacağını düşünüp aldırandır. şimdi monza maçının ilk yarısını izledim ve umutlandım çünkü full 1v1 baskı altında oynamış ve panikle saçmalamasına denk gelmedim henüz.

Süre aldığı genel sürede fiziğini tam ortaya koymadığını düşünüyorum hazırlık maçı ve kondisyon yükleme döneme olduğu için diyelim ve bu kısmı şimdilik 1-2 maçlığına es geçelim. Dikkatimi çeken ayağının ayarı fena değil, şu maç özelinde kötü diyemem. Takıma, çevresine alıştığında veyahut çevresine esas oyuncular katıldığında biraz daha top kullanma kapasitesini gösterecektir diye düşünüyorum daha doğrusu iyi mi kötü mü daha net anlarız. Sonuçta sahada ayağının ayarı iyi olan Sara ve az biraz Nhaga vardı, karşı takımında kapasitesini düşünecek olursak bu nedenle kötü görünmemiş olabilir. Singo ile benzer fiziğe sahip ama sanki Singo daha atletik hatta Singo baya baya atletik.

Lig de bir kac maca ciksin o vakit kendini belli eder opsiyona degermi degmez mi diye.

eyvah taraftar azginligini bu herife yonlendirirse biteriz biz

Yaw siz iyimisiniz. Adam geçen sene İngilterede 35 maça çıkmış. Kötü olsaydı bu kadar maça çıkabilir miydi. Bizim ne oynadığımız çok belli sanki.

Dedik dedik burnley taraftarlari bosuna bayram etmiyordu

Geri
Üst Alt