- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.819
- 5.338
Yiyeceksiniz demek afiyet olsunBu sezonki Cuesta'mız da bu anlaşılan.
Yandık ki ne yandık.
size topcu almam ben dursunun yerinde olsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiyeceksiniz demek afiyet olsunBu sezonki Cuesta'mız da bu anlaşılan.
Yandık ki ne yandık.
Yiyeceksiniz demek afiyet olsun
size topcu almam ben dursunun yerinde olsam
aldıkları topcularla 4 sene samp oldun dostum ama siz akıllanmadınız sucsuz cuestayı yediniz artık topcu yokAlmıyor zaten![]()
Onun suçu olduğu yönünde kanaatın var mı?Dostum hangi katkı? Oynadığı takım gol yeme rekoru kırarak küme düştü, dalgamı geçiyorsun
Peki senin kanaatin 35 maça çıkmış olmasımı, öyle saçmalık mı olur? Ki 29 maç 11 çıkmışOnun suçu olduğu yönünde kanaatın var mı?
Küme düşmeme mücadelesi veren Premier Lig takımı neden 29 maç ilk 11 oynatsın birini. Demek ki bir şekilde katkısı vardı bence.Peki senin kanaatin 35 maça çıkmış olmasımı, öyle saçmalık mı olur? Ki 29 maç 11 çıkmış
nzonzi kötü topcumuydunzonzi
eved damperli kamyon gibiydinzonzi kötü topcumuydu
kac yasında öyleydi?eved damperli kamyon gibiydi
hep öyleydi yav en sevmediğim oyuncu tipi sağdan sola dönene kadar mevsim değişiyorkac yasında öyleydi?
Bu topcu yavaş hızlı muhabbeti aşırı kolpa hele ortasahadahep öyleydi yav en sevmediğim oyuncu tipi sağdan sola dönene kadar mevsim değişiyor
Benden OK o vakit. Adam en iyi performans verdiği Alanya maçından sonra, ligde ertesi hafta cezalıyken, hafta içi UCL maçına yedek çıkarılmıştı da Hasan Şaş ile kavga etmesine bağlanmıştı. O andan itibaren kulüple bağı kopmuştu. Seri ve Lemina' dan daha verimliydi o zamana kadar.nzonzi