#18 Lesley Ugochukwu

Kim izledi bu çocuğu scout şefimiz utkucan tutkucan mi? Okan'in oynatmaya çalıştığı oyunla bu çocuğun ne alakası var? Sistem mi değiştiriyoruz da bizim haberimiz yok? Her transfer sezonunda bir takım nasıl geriye gider vallahi canlı canlı şahit oluyoruz bu aralar.

Kötü oyuncu değil bence ama aşırı sıradan ve normal sanki daha önce yedek kulubesindeymişte yeni transfer yapmamışız gibi hissettiriyor. Yani heyecanlandıran öne çıkan belki formayı alabilir diyeceğin hiç bir özelliği yok herhangi bir adam.

Valla dün top kontrolü yapamıyordu. Heyecandan elim ayağım titreyen çocuklar gibiydi. Kaan röportajda özgüvenini sağlamaya çalışmalıyız falan diyordu... özgeden mi yoktur nedir anlamadım... ama yedekten öteye gitmez...

çocuk iyi ama kazanma mentalitesi ve agresifliği yok büyük takım topçusu değil. tutmayacak o nedenle kiralık alınması iyi olmuş

agresif güney amerikalı çöp yeteneksiz kazma topçular bile daha çok iş yapar bizim takımda çünkü sistem yok taktik yok rasgele takılıyoruz

Opsiyon aktifleşirse Galatasaray tarihinin en kötü transferlerinden biri olacak. 20 maç mıydı opsiyon? Dakika bazlı mı maç bazlı mı acaba.. 20 maç malesef az bir sayı. Allah korusun diyorum.

Bence ancak 2.yedek olur. Nhagayı gönderip bunu kupa ve zayıf maçlarda kullanırız. As bir 6-8 oyuncu almamız gerekiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wtf.gif

Kim izledi bu çocuğu scout şefimiz utkucan tutkucan mi? Okan'in oynatmaya çalıştığı oyunla bu çocuğun ne alakası var? Sistem mi değiştiriyoruz da bizim haberimiz yok? Her transfer sezonunda bir takım nasıl geriye gider vallahi canlı canlı şahit oluyoruz bu aralar.
Böyle bi adam gerçekten var mı acaba? Yapayzeka karakteri olmadığından emin miyiz?

Hazirlik maclari opsiyon icin sayilmiyor degil mi?

Benim bu transfer hakkinda dusuncem su. Bu adamin verecegimiz bonservisi haketmesi icin ilk 11 oyuncusu performansi vermesi lazim. Yoksa biz yedek adama 30 kusur milyon verecek takim degiliz. Nakit bulmak icin bir tarafimizdan kan geliyor. De ki bu adamin tutmadigini anlamak icin Okan bonservisi kitleyecek kadar oynatti. O durumda seneye elden de cikaramazsin ve transferde de elini ciddi halde kitler.

Bu arada su anki maasa bizle sozlesme yapacagina inanan varsa satacak koprum var. Aciklanan maas bu seneye dairdir. Bir Singo maasi da buna verirler. Bonus falan derken 5 rahat alir.

Hoş geldin 2.Angelino. 4 ay için 4 milyon euro'yu çöpe attık sanırım. Kimse paramız yok demesin, bir kalemde parayı çöpe atacak kadar zenginiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfere sevindim.
Her 1.90 siyahi ön liberoyu Patrick Viera olacak sananlar feyz alır belki, umudum olmasa da.

Devre arasına kadar rotasyonda oynatıp sözleşmesini fesh ederiz gibi durmakta

Takım bitik , yeni transfere bu kadar yüklenme mantığı nedir

Nasil Asprilla geldiyse bunuda öyle getirdiler, ya tutarsa hesabi, belki kötü oyuncu degildir ama okanball icin uygun olduguna pek inanmiyorum. Zaten genelde yedek kalip sezon sonu opsiyonu dolmadan gider.

Büyük ihtimal okan buruk Torreira-sara ikilisiyle maçlara başlar ikinci yarı 60-65. Dakikadan sonra Lesley-Lemina'ya döner.

Yahu çocuk daha 90 dakika oynamamış, tam kadroyla maça çıkmamış.

Bekleyelim, potansiyeli olan genç, tam da ihtiyacımız olan bir isim.

Alan kaplayan, ayağı çok da kötü olmayan, hafif de dripling yapan birini hep istiyorduk, geldi işte.

Geri
Üst Alt