#18 Lesley Ugochukwu

Adam normal topunu oynadı ya. Ne artı ne eksi.

Bazı arkadaşlar daha resmi maça çıkmadan yerin dibine soktukları için şimdi iyi gözüktü size ama artık sosyal medya gazı ile Galatasaray oyuncusu linçleme dönemleri bitti.

Ugochukwu da gün geçtikçe daha iyi olacak. Güveniyoruz.

Orta saha rotasyonunda süresi artmalı, 2 orta sahayla koca sezon bitmez zaten Lemina'da stopere evrildi sayılır.

Bu kadar övülecek ne yapti anlamadim. Yani kötü degildi, o kadar.

Neyse, umarim iyi devam eder. Artik bir ilk 11 baslasa da izlesek.

Okan Buruk: “Lesley’i ön tarafa aldım, çok beğendiğimiz bir oyuncu. Gelişimini tamamlayacak ve lige alıştıktan sonra da iyi işler yapacağını düşünüyorum, o kalitesini gösteriyor. Bugün Leao’ya verdi, Sane’ye verdi. Geçişlerde hızlı ve doğru oynayarak takıma katkı veriyor.”

Bizim herşeyi çok bilen ve gazozuna oynanan hazırlık maçlarını ölçü alan taraftarımız tarafından daha resmi maça çıkmadan çöp ilan edilen adamı gördük bu akşam sıradan kat kat iyi topçu daha çok süre almalı

Bu adam kötü Topçu değil .Tek sorun "29 milyon euro zorunlu satın alma ücreti" olması

Zorunlu opsiyonu olmasa 40 maç oynatır okan buruk kendisini.

Bu adam kötü Topçu değil .Tek sorun "29 milyon euro zorunlu satın alma ücreti" olması

Zorunlu opsiyonu olmasa 40 maç oynatır okan buruk kendisini.
Opsiyon falan hocanın bakacağı is olmamalı.Iyiyse oynasın alsan nolur sanki yani en fazla 10m falan zararın olur.Ligue1de deli gibi alıcısı çıkar bu adamın

Şimdi soru şu, belki faydalı maçlar oynayabilir ancak bu durum 30 milyon verip almak için yeterli olur mu? Bunu bir an önce öğrenmek için TS ve Barca maçına doğrudan 11'e atılması lazım, ak g.t kara g.t ancak öyle belli olur. Böyle Kocaeli'dir Erzurum'dur son 5-10 dakikalarda oynatıp da o yargıya varılamaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Sara- Toreira- Yunus cikalim Ozan - Fabinho- Muci orta sahasina bile eziliriz aha da yaziyom buraya..
Toreira haric İsiran oyuncu yok yaw Batrakov bile isiriyor rakibi
Trabzon'da bize ters gelen oyuncular var dogru. Ama oyun olarak berbatlar. Ayrica tribunleri de eskisi gibi degil.

Geri
Üst Alt