- 18 Temmuz 2009
- 80.819
- 225.640
- 5.093
MK geldi ben kaçar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazi adamlar vardir . Musallattir , yani karismak salca olmak isterler
Kimisi kufur eder , kimisine kasinti gelir yazmazsa duramaz ama ortak ozellikleri mutlaka o konuya odaklanip dahil olmaktir
Biz bunlara FOMO diyoruz , bu bir hafif rahatsizlik aslinda tibben , fear of missing out acilimi bu kisaltmanin
Sanki konuya dahil olmazsa kendisinin bir seylerin disinda kaldigi hissiyatina kapilir boyleleri , besin gibi gorurler insanlarla ugrasmayi
Kimi duzeltmeye calisir , kimi akil verir , kimi dozunda yapar , kimi yapmadan duramaz
Malesef boyle insanlar ulkemizde ozellikle de forum ve sosyal medyada cogunlukla mevcuttur
Hani hep "madem oyle bloke et" dediklerimin 90% i etmez , eden de nereden gorurum derdine duser (istemsizce ...) yahut bir sekilde karsisina cikarsa "aman bana ne" diyemez mutlaka o konuyu didikler durur
Bir kismi ile su an diyalog icindesin zaten , kast ettigimi anlayacaksin
Diger hidayet konusuna gelince , ortada hic bir mevzu yoktu , bir agir kufur edildi , o agir kufrun icerigine begeni atan adam o mesaja istirak ediyor demektir , e aile bireylerine kufru begenen adami zikrettigim icin de beni suclamazsin sanirim
Senin yüzünden kasabaya inmeye kalktım.Konuyu değiştirelim diye uğraşıyoruz ama karnı acıkanda yokmuş arkadaş.
Senin kadar olmasa bile evet. Tanıdığın iyi bir kokoreçci var mı?Normal bir insan olarak sormak zorundayım bu soruyu:
Arkadaşlar manyak mısınız?
Benim de canı çekti ağzına tüküreyim. Giyiniyorum şimdi, yemeye gideceğimSenin yüzünden kasabaya inmeye kalktım.
Bu saatte o niymetin sözü edilir mi acımasız insan.
Evet cevabımız belliNormal bir insan olarak sormak zorundayım bu soruyu:
Arkadaşlar manyak mısınız?
Hangimiz normaliz ki. Her daim onur duymuşumdur manyaklığım ile.
Senin kadar olmasa bile evet. Tanıdığın iyi bir kokoreçci var mı?
Allah belanı vermesin abi, umarım gece rüyana Mahir girer. Sen şehirdesin ben en yakın kasaba yarım saat uzakta olan bir köyde.Benim de canı çekti ağzına tüküreyim. Giyiniyorum şimdi, yemeye gideceğim
Baş harfi neSorun degil , sagolsun yonetim islem yapmadigi icin edebilirler , ben islem yapilmayan kufur ve hakaretler icin yansitma taktigi uyguluyorum
Hepsi degil ama bazi adminler ana bacimiza da kufur edilse memnun oluyorlar , ismen biliyorum da zaten ama zikretmeyelim![]()
Bu forumda hasta biri var ise onun da kim olduğunu bilenler biliyor. Daha geçen bir maç ile ilgili açtığın konu başlığına yapılan ve kurallar dahilinde olduğu tane tane anlatılan müdahele sonrası sergilenen hastalıklı davranışlar ortada. Benzer hastalıklı ve paranoyak davranışlar da bu konu başlığında mevcut. Adam daha bir konu başlığı için ortalığı ayağa kaldırıyor ama umursamamaktan dem vuruyor.
Biseyide bil be kardesim
Peki o zaman neden normal olduğunu iddia ediyorsun?Atatürk Orman Çiftliği dışında hiçbir yerde kokoreç yemedim.
Aferin zirvede bırakmışsın. Bak takdir ettim seni şimdi baya bir sempati duydum.Atatürk Orman Çiftliği dışında hiçbir yerde kokoreç yemedim.
Bu gece yavşaklık benden, bir daha olmaz amaAllah belanı vermesin abi, umarım gece rüyana Mahir girer. Sen şehirdesin ben en yakın kasaba yarım saat uzakta olan bir köyde.