19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Gectigimiz senelerde bazi hakli argumanlarla seyirciyi cok kereler kabahatli bulmus yahut kabahat skalasinda bas saflara yazmistim

Fakat bu sezon , ozellikle de su siralar , yonetim de oyuncular da teknik ekip de seyirciden bir talepte bulunacak durumda ve cabada degiller

Sahsen ben gider miyim gitmez miyim bilmem ama fikrimce asla gecen seneki destegi bu sene haketmiyorlar

Biri deginmis , HDTD son derece yanlis bir felsefedir

Oturup seyircinin doyumsuzlugunu , spor kavramini anlayamamasini , yarisma denen olguyu cozememesini konusalim , bilgisizce herseye karismasini elestirelim , hepsine varim , ama mevzu GS nin su anki durumuysa herkes sayilir seyirci en sona yazilir basarisizlikta , o da usulen

Seyirci ne yapacakti daha , kac tane cuma macinda dun fb nin avrupa macindaki seyirci sayisini ikiye katladilar

Taraftari suclamiyorum

Ama 1) elinden gelen her seyi yapmiyor, 2) istemiyorsa yapmasin kendine layik gormuyorsa biraksin takimi, neden taraftar adina konusuyor?

Daha ne yapsın taraftar yav, taraftar mı takıma top oynatsın. Geçen sene gaz vere vere oynattılar takımı iç sahada, bu sezon takım öyle pert olmuş ki bunun bile zerre faydası kalmamış. Hep destek tam destek kafasıyla devam edince herşey güllük gülistanlık mı oluyor.

Hep aynı şeyleri yaparak değişik sonuçlar beklemek aptallıktır benim gözümde

Niye hemen adam istemiyorsa bıraksın aşamasına geliyorsun ki bu kadar kolay mı. Insan beğenmediğini yetersiz bulduğunu eleştirir ve eleştirmeli de yoksa ileri dönük hiç birşey değişmez sonuçta alan mutlu veren mutlu olursa yerimizde sayıp dururuz şu an olduğu gibi.

Kimsenin Galatasaray sevgisi sorgulanamaz bu kimsenin hakkı değildir. Takımı yetersiz bulan takımı kendine veya Galatasaraya layık görmeyen illa takımı bırakmalı mı. Bu nasıl bir düşünce yahu.

sent via GSC

Daha ne yapsın taraftar yav, taraftar mı takıma top oynatsın. Geçen sene gaz vere vere oynattılar takımı iç sahada, bu sezon takım öyle pert olmuş ki bunun bile zerre faydası kalmamış. Hep destek tam destek kafasıyla devam edince herşey güllük gülistanlık mı oluyor.

Hep aynı şeyleri yaparak değişik sonuçlar beklemek aptallıktır benim gözümde

Niye hemen adam istemiyorsa bıraksın aşamasına geliyorsun ki bu kadar kolay mı. Insan beğenmediğini yetersiz bulduğunu eleştirir ve eleştirmeli de yoksa ileri dönük hiç birşey değişmez sonuçta alan mutlu veren mutlu olursa yerimizde sayıp dururuz şu an olduğu gibi.

Kimsenin Galatasaray sevgisi sorgulanamaz bu kimsenin hakkı değildir. Takımı yetersiz bulan takımı kendine veya Galatasaraya layık görmeyen illa takımı bırakmalı mı. Bu nasıl bir düşünce yahu.

sent via GSC

Daha ne yapsin? Stadi doldursun.

Gecen sene takim sampiyon oldu, taraftar degil. Maclarin yarisinda yoktu taraftar. O sampiyonlugu sadece gaza ve taraftara baglamak (etkisi olmamistir demiyorum, buyuk etkisi oldu) futbolcularin ve teknik ekiplerin emegine hakaret olur.

Ben hep destek tam destege cagirmiyorum taraftari. Aksine taraftar her maglubiyet sonrasi havalimanina giderek yapiyor bunu.

Adama elestirme demiyoruz ki, istedigi kadar elestirsin. Kendine layik gormuyorsa da birakmasini oneririm. Birakmiyorsa kendi tasarrufudur. Yalniz buraya gelip taraftar elinden gelen her seyi yapiyor demesin. 3 mesajindan biri taraftar kusursuz her seyi yapiyor siz bizi hak etmiyorsunuz. Bir sonraki mesaji kendini sorgulamayan sucu disarida arayan adam degildir. Buradaki ironinin farkinda bile degil.

Sevgili hamza , isi oraya getirirsek sen doldurmaktan maksimumu anliyorsun ya da anlatmak istiyorsun

O zaman ben de "takim da her macini kazansin" derim ,maksimize ederim beklentiyi

Bu is mukemmeliyetcilikle olculuyorsa ve seyircinin 50 bin gitmesi mukemmel nokta ise , takim da mukemmeli yapip karsiligini verecek

Seyirci bu sezonki sacma gidisata dek , ozellikle de gecen sene rekor uzerine rekor kirdi seyirci adedinde

Bu sene ise takim ve teknik heyet adeta seyirciye ihanet ediyor , hic bir kotu surecte seyirci maksimumunu vermek zorunda degil

3-4 kotu sonucla beraber rakam 20 binlere de iner

Bu sogukta , is cikisi insanlar onca cile cekip gidiyorsa karsiligini alacak

Herkes benim gibi arabasiyla , zaman zaman baskasi surerek , otoparkina girip asansorle tribune cikip onune acik bufe yemekler hosteslerce sunulmuyor

Cektigi eziyetin karsiligindaki tek mutluluk oradaki futbol ve skor

Sunu elestirebiliriz , sporun dogasinda boyle bir beklenti olamaz . Dogrudur . Bunda hemfikirim , ayri bir konu bu

Sevgili hamza , isi oraya getirirsek sen doldurmaktan maksimumu anliyorsun ya da anlatmak istiyorsun

O zaman ben de "takim da her macini kazansin" derim ,maksimize ederim beklentiyi

Bu is mukemmeliyetcilikle olculuyorsa ve seyircinin 50 bin gitmesi mukemmel nokta ise , takim da mukemmeli yapip karsiligini verecek

Seyirci bu sezonki sacma gidisata dek , ozellikle de gecen sene rekor uzerine rekor kirdi seyirci adedinde

Bu sene ise takim ve teknik heyet adeta seyirciye ihanet ediyor , hic bir kotu surecte seyirci maksimumunu vermek zorunda degil

3-4 kotu sonucla beraber rakam 20 binlere de iner

Bu sogukta , is cikisi insanlar onca cile cekip gidiyorsa karsiligini alacak

Herkes benim gibi arabasiyla , zaman zaman baskasi surerek , otoparkina girip asansorle tribune cikip onune acik bufe yemekler hosteslerce sunulmuyor

Cektigi eziyetin karsiligindaki tek mutluluk oradaki futbol ve skor

Sunu elestirebiliriz , sporun dogasinda boyle bir beklenti olamaz . Dogrudur . Bunda hemfikirim , ayri bir konu bu

Doldurmasin baskan ben doldursun mu dedim?

Tek soyledigim su: taraftar elinden geleni yapmiyor. Neden? Cunku aslinda sozde 30 milyon Galatasaray taraftarinin stadi her mac doldurmak pekala elinde. Ama doldurmuyor. Demek ki elinden geleni yapmiyor.

Neden doldurmuyor, vay efendim neden doldurmaz, doldurmadigi icin sucludur demedim. Buraya gelip biz elimizden geleni yapiyoruz futbolcular ve teknik heyet gitsin demek hem yanlis hem de gereksizce provokatif.

Doldurmasin baskan ben doldursun mu dedim?

Tek soyledigim su: taraftar elinden geleni yapmiyor. Neden? Cunku aslinda sozde 30 milyon Galatasaray taraftarinin stadi her mac doldurmak pekala elinde. Ama doldurmuyor. Demek ki elinden geleni yapmiyor.

Neden doldurmuyor, vay efendim neden doldurmaz, doldurmadigi icin sucludur demedim. Buraya gelip biz elimizden geleni yapiyoruz futbolcular ve teknik heyet gitsin demek hem yanlis hem de gereksizce provokatif.

Kim dedi oyle yav :D

Gecen sene takim sampiyon oldu, taraftar degil. Maclarin yarisinda yoktu taraftar. O sampiyonlugu sadece gaza ve taraftara baglamak (etkisi olmamistir demiyorum, buyuk etkisi oldu) futbolcularin ve teknik ekiplerin emegine hakaret olur.

Ben hep destek tam destege cagirmiyorum taraftari. Aksine taraftar her maglubiyet sonrasi havalimanina giderek yapiyor bunu.

Adama elestirme demiyoruz ki, istedigi kadar elestirsin. Kendine layik gormuyorsa da birakmasini oneririm. Birakmiyorsa kendi tasarrufudur. Yalniz buraya gelip taraftar elinden gelen her seyi yapiyor demesin. 3 mesajindan biri taraftar kusursuz her seyi yapiyor siz bizi hak etmiyorsunuz. Bir sonraki mesaji kendini sorgulamayan sucu disarida arayan adam degildir. Buradaki ironinin farkinda bile degil.

Hamza lütfen söylediklerimi carpitma ben nerede takim sampiyonlugu taraftarin gazi ile aldi diye birsey söylemisim. Ic saha maclarinda taraftarin itici gücüyle takim bambaska oynuyordu ben bunu kast ettim taraftarin gazi ile derken. Ben orada sadece bunun sayesinde sampiyon mu oldu takim diye yazmisim da öyle diyorsun hayret birsey.

Yahu ben mi yanlis hatirliyorum da gecen sezon bizim ic saha maclari ligin en fazla seyirci sayilarina ulasan stad degil miydi, seyirci rekorlari kiran bizim taraftarlar degil miydi? En büyük stad bizim ama Fenerin stadi da neredeyse bizimki ile ayni kapasiteye sahip, sirf stad büyüklügü ile aciklanamaz bu demek ki.

Bu hamza herhalde parayla terimi savunan sahsiyetlerden bir tanesi.

Taraftar suclu oldu Terim hala sucsuz

Stadyum dolunca top oynayacaklar yani öyle mi?

Bence faydali olmasina faydali da hakikaten cok kotu kadromuz var.
Sakatlar cezalilar filan hemen hemen hic sansimiz yok.

Hamza lütfen söylediklerimi carpitma ben nerede takim sampiyonlugu taraftarin gazi ile aldi diye birsey söylemisim. Ic saha maclarinda taraftarin itici gücüyle takim bambaska oynuyordu ben bunu kast ettim taraftarin gazi ile derken. Ben orada sadece bunun sayesinde sampiyon mu oldu takim diye yazmisim da öyle diyorsun hayret birsey.

Yahu ben mi yanlis hatirliyorum da gecen sezon bizim ic saha maclari ligin en fazla seyirci sayilarina ulasan stad degil miydi, seyirci rekorlari kiran bizim taraftarlar degil miydi? En büyük stad bizim ama Fenerin stadi da neredeyse bizimki ile ayni kapasiteye sahip, sirf stad büyüklügü ile aciklanamaz bu demek ki.
Bas bayağı taraftarın gazı ile geldi şampiyonluk. Bu takım geçen sezon da dökülüyor idi, iç saha maçları bile rahat geçmiyordu. Deplasman maçlarından bahsetmeye bile gerek yok.

Bas bayağı taraftarın gazı ile geldi şampiyonluk. Bu takım geçen sezon da dökülüyor idi, iç saha maçları bile rahat geçmiyordu. Deplasman maçlarından bahsetmeye bile gerek yok.

Yani tek etken taraftar gazi degildi tabi ama taraftara gecen sezon icin laf atmak bana cok sacma geliyor. Gayet de iyi destek verildi hele hele ic saha maclarinda beklenmedik sekilde büyük sinerji yaratti taraftar yillar sonra tekrardan.

2018 yılında bu tür gaz vermeler işe pek yaramıyor yaw.

Gerçekçi bakmak gerekirse bjk maçından ümitli değilim. Berabere kalırsak sevinirim muhtemelen.

Galibiyet büyük sürpriz olur

bunların başına silah dayasan tepki vermezler

hatta adamı sinir edip çekilmeyecek tetiği çektirip insanı katil ederler

ama sürse bir kaç tane toy çocuğu sahaya,sırf onların hatırına taraftar tribünleri doldurur

hepimiz farkındayız çünkü şampiyonluk gitti

selcuk ve eren icin antremana gidilse ne olur? yerlerine ahmet sivri ve celil oynayacaksa en azından gaza gelirlerdi belki.

Şu an tepki verecek isimler ya sakat ya cezalı :

Emre Akbaba
Belhanda (Garip ama gerçek)
Serdar
Ozan
Donk
Linnes
Nagatomo
Ömer
Fernando ( son Maçta onu gördüm )

Zorlar kendini.

Dışlanan Feghouli
Ruhen çökük Maicon
Fiziken bitik Ndiaye
Toptan korkan Onyekuru
Ezberi bozulan Garry
İşi geçmiş Eren
Bezgin Sinan
Yan pas erbabı kadayıf Selçuk
Sarhoş Ve sakar Ahmet
Garip Mariano

Ne yapsan olmaz. Bunların oynamaması lazım.

Dönünce sakatlar ve cezalılar:

Muslera
Linnes
Serdar
Ozan
Nagatomo
Fernando-6 /Donk
Belhanda -8
Emre-10

Ve ön bölgeye 3 transfer lazım. Biri ruhani lider olmalı. Bir tane teknik ve top tutup ince pas yapabilen kanat, diğeri de içe kat eden bir kanat forvet.

Geri
Üst Alt