- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.873
- 2.698
Şakrak bey burada minik kuşa temiz çakmış meğer gözden kaçırmışız.Şırdan sever misin Mahir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şakrak bey burada minik kuşa temiz çakmış meğer gözden kaçırmışız.Şırdan sever misin Mahir?
Bunu bile yapamaz. Yemek hususunda net sallıyor, iki yumurta bile kırabildiğini sanmıyorum. Gelmiş bize gourmelik taslıyor.
İftira atmak ona yakışır, ağlasın.
Yeşil mi ? Ayrıca nimete kusmuk denmez.
Bir GSE olarak seviye uyarısında bulunmak durumundayım.Şırdan sever misin Mahir?
Özelden dönen o muhabbet sonrası hala bana laf atman ancak sana yakışırdı. Vicdansızsın ve insafsız!
Nimet kim?
Bu arada @Erman Türker yeni avatarım nasıl beğendin mi?
Keramettine verdiği cevapta yazdığı cümleye bakın, sonunu muhtemelen kendi bile çözemez.Özelden dönen o muhabbet sonrası hala bana laf atman ancak sana yakışırdı. Vicdansızsın ve insafsız!
Nimet kim?
Minik kuşlara sadaka payı.
Şırdan sever misin Mahir?
Ayy gotumKaliteli yiyecekleri yeme konusunda başarılı olduğum gerçeğini söylemekten çekinmiyorum. Bunu inkar edemem!
İğrençsin.Bu arada @Erman Türker yeni avatarım nasıl beğendin mi?
Özelden dönen o muhabbet sonrası hala bana laf atman ancak sana yakışırdı. Vicdansızsın ve insafsız!
Nimet kim?
Mahirin sari üye olmasını talep ediyorum hamleleri Gse icin uygun degilBir GSE olarak seviye uyarısında bulunmak durumundayım.
Renktaş, yılın GSE oyum başka yöne kayıyor. Bugün Mahir beyin şahsına yaptığı provokasyonlara karşı çok ılımlı yaklaşıyorsun.
Kafa açma pls.Özelden dönen o muhabbet sonrası hala bana laf atman ancak sana yakışırdı. Vicdansızsın ve insafsız!
Nimet kim?
Gitti Muharrem Bey harcadılar adamı ya da o kendini harcadı. Ya da boşver onu körili tavuk yiyelim.
Yine dibine kadar götürmüşsün belli.Gitti Muharrem Bey harcadılar adamı ya da o kendini harcadı. Ya da boşver onu körili tavuk yiyelim.