- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Tamam ben gidiyorum. Çağırmayın bir daha beni. Birbirinize küfür edin durun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ben gidiyorum. Çağırmayın bir daha beni. Birbirinize küfür edin durun!
Normal insan MK geldi böyle oldu.HAhahahjahahahahah ulan ABV MK ya güldürdün.
Hakikaten başlık tımarhaneye döndü daha da uğramam buraya.
Adnan bu nasıl sövme sekli yavBu 143 zafer kılıklı sinan yüzünden bi hafta ceza yedim,cezam yeni bitti forumu açtım bismillah yine bu ilgi fukarası,ruhu tinerci,sahte galatasaraylı ,kofti kongre üyesi yine provokasyon peşinde
@Mahir Koç beni ara röportaj yapalim canim sıkiliyor
Aklımdasın. Nasıl bir manyak olduğunu herkes öğrenmek ister. Ama fırsatım olmuyor. Mehmet Bey’le yaptığımız söyleşi duruyor daha yayınlamadım![]()
Eksikleri var ama iyi bir insan. Hem sen Fuat'a telefon vermiş adamsın standartların çok düşük gözün kapalı verebilirsin yani
Yemeğimizi yedik miKonuyu şeettiğimize göre maça dönebiliriz.
Geçmiş olsun
AglattinEksikleri var ama iyi bir insan. Hem sen Fuat'a telefon vermiş adamsın standartların çok düşük baya gözün kapalı verebilirsin yani![]()
7.500 alıyon insan kardeşine7550 TL maaşla kim beyaz yakalı olabilir ya mavi yaka diyelim biz ona kardeşim.
Gece gece Pek hoş oldu.Yemeğimizi yedik mi![]()
Numaranı hala bekliyorum.Eksikleri var ama iyi bir insan. Hem sen Fuat'a telefon vermiş adamsın standartların çok düşük gözün kapalı verebilirsin yani![]()
beğendin mi bugün ortamıNumaranı hala bekliyorum.