19:05'te tesadüfen gözün saate gitmesi

Aynen arada saate baktığımda denk getiriyorum.

Algıda seçicilik de diyebiliriz bu duruma. Belki 22:03'e daha çok gözün gidiyordur ama bi anlam ifade etmediği için akılda kalıcı olmuyordur.
haklı olabilirsin , gözler aslında pekçok şey görüyor farkında olmadığımız ve beynimiz bazı şeyleri cımbızla seçip önümüze koyuyor.
bilinç aslında okyanusun üzerindeki yüzen bir iceberg gibi , bilinçaltı muazzam bir gizem hala.

haklı olabilirsin , gözler aslında pekçok şey görüyor farkında olmadığımız ve beynimiz bazı şeyleri cımbızla seçip önümüze koyuyor.
bilinç aslında okyanusun üzerindeki yüzen bir iceberg gibi , bilinçaltı muazzam bir gizem hala.
Benim de hep ilgimi çekmiştir bilinçaltı meseleleri. Çok ilginç testler, sonuçlar falan var. İnsan hayretler içinde kalıyor.

Bende de hep 19:07' de oluyor. Gizli fenerli miyiz lan hepimiz? :D

Bende de 19.07 oluyo, yanliz degilmisim rahatladim :D

Bende de olur 19.05 sürekli denk gelirim.

19:07 görenleri banlayın bi zahmet.

Aynen ya 19:07 nedir banada oluyor hep

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yav benim acayip takıntım vardır o konularda. Benimde arada denk geliyor hemen gözümü başka yere çeviriyorum. Kendime kendime " Bakmadım ki bakmadım ki" diye konuşmaya başlıyorum.
Travmanın eşiğinden dönüyorum . siz ne diyonuz... :red:

Benim o anda biraz moralim bozuluyor. Niye 2 dakka önce bakmadim ve simdi baktim diye soruyorum kendime :D

19:07 de olanlar iyi bir küfür salıp rahatlasın o an :D

Geri
Üst Alt