#19 Furkan Aldemir

Cevap: #19 Furkan Aldemir

'drazen drazen petrovic olana kadar bize çok maç kaybettirdi' petrovicin kocu.daha yasi genc elbet hucumunu da rayina oturtcak.

adam kafasında maskeyle oynuyor. rahatsız oluyordur büyük olaslık oyüzden bu adama fazla bişey demem ben.

bu adamı izlemeye geldiklerinde üzerinde bir şanssızlık oluyor resmen .

[video=youtube;84TGWsW8aww]https://www.youtube.com/watch?v=84TGWsW8aww&feature=related[/video]:D

Özellikle ribaundlarda çok iş düşecek. Maçın başında bir de Vidmar'ı iyi savunabilirse çok rahatlarız. Maça nasıl başlayacağı çok önemli.

hocanın tek hatası maç sonlarında kendini fazla unutması, bana kalsa son çeyrekleri full oynamalı, takımın bütün direncini o çekiyor pota altında.

aynen merih kardeşe katılyıorum. o son 5 dakkayı furkan oynamalıydı. andric tam bir bomba işe yaradıgı oluyor ama ribaundlar hicbişey yaptıgı yok. futkan gibi adam nasıl bencte unutulur akıl sır erdiremiyorum arkadaş. birde andric songilia 2 lisi aynı anda oyundayken hic cekilmiyorlar.

Ribaundlarda ve savunmada çok iş düşecek gününde olur umarım. Efes'i yenmek için mutlaka o potaaltını durdurmamız lazım bu da büyük oranda Furkan'a bağlı.

aynen merih kardeşe katılyıorum. o son 5 dakkayı furkan oynamalıydı. andric tam bir bomba işe yaradıgı oluyor ama ribaundlar hicbişey yaptıgı yok. futkan gibi adam nasıl bencte unutulur akıl sır erdiremiyorum arkadaş. birde andric songilia 2 lisi aynı anda oyundayken hic cekilmiyorlar.

andric'in ise yaradigini gormedim 5 yildir falan da burda

andric'in ise yaradigini gormedim 5 yildir falan da burda

andricin ise yaramadığınımı soylüyorsu ne kadar anlıyosun basketboldan .. gecen sene fener maclarında andric diye böğürüyordunuz tutkuyla oyunlarına bayılıyordunuz noldu 2 3 mac tökezleyince adam işe yaramıyormu oldu ? bu adam bizde kesinlikle olmalı dominant bi uzun alıp andric yedek oturup öyle girmeLi maçlara görüceksiniz efes macın da da cok iyi oynıyacak son macda olduğu gibi.

andricin ise yaramadığınımı soylüyorsu ne kadar anlıyosun basketboldan .. gecen sene fener maclarında andric diye böğürüyordunuz tutkuyla oyunlarına bayılıyordunuz noldu 2 3 mac tökezleyince adam işe yaramıyormu oldu ? bu adam bizde kesinlikle olmalı dominant bi uzun alıp andric yedek oturup öyle girmeLi maçlara görüceksiniz efes macın da da cok iyi oynıyacak son macda olduğu gibi.

bizde vefa sadece semt adı olmuş kardeşh . . andriç güzel katkılar sagladı , pozitif bir ruh halide var ama büyük hedefler için biraz yetersiz kalıyor ne yazık ki .. adama laf atcaksak böyle atmak lazım sonuçta adamın emegi ve katkıları var takımımıza .

bizde vefa sadece semt adı olmuş kardeşh . . andriç güzel katkılar sagladı , pozitif bir ruh halide var ama büyük hedefler için biraz yetersiz kalıyor ne yazık ki .. adama laf atcaksak böyle atmak lazım sonuçta adamın emegi ve katkıları var takımımıza .

aynen andric kötü oyuncu degil ama büyük hedefler ciziyorsan yetersizdir.

andric iyi sayılır ama EL hedefimizse yolları ayırmak gerek, aynı şekilde shumpert'a da teşekkür edilmesi gerekir.

anrdic savunmada oldukça yumuşak kalıyor malesef :(

noldu yendik mi feneri

te allam

andricin yaptigi savunmayi ben de yaparim ki boyum tas catlasa ender arslan kadar

Niye sana kimse yazmamış. Sen de aslansın :)

noldu yendik mi feneri

te allam

andricin yaptigi savunmayi ben de yaparim ki boyum tas catlasa ender arslan kadar

sen hayatında önce bi basketbol topu eline al ondan sonra yaparsın savunma .. andric le deplasmandaki fener macında yenmistik süper oynamıstı burdaki icerde yendiğimiz maçlarda da iyi oynamıstı tutkuyla müthis anlasıyorlar ..bence rotasyonda kalması gereken bi adam fener nasıl vidmarı tutuyorsa bizde tutmalıyız ki andric vidmar dan cok cok daha iyi oyuncu ve dün de olympiakos macında hem savunma hem ribaund hemde hücumda iyi bir katkı verdi tutku geLince daha iyi olucak andric..

erken faul problemine girmesi disinda kötü bir noktasi yoktu dün.

Twitteri kapatmis,nedeni ailesine edilen küfürler...Aferin bize.

Geri
Üst Alt