19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Tuğrul Yılmazer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay gibi yarışmanın kurduna çevrilmiş adamı bile piyasadan sildiniz ya. Ben ne diyeyim size.

İlk katılımımda rezil olmamı engelleyenlere teşekkürler. Yunanca şarkı gerçek yarışmada bu kadar iyi derece yapamazdı. Ayrıca baya baya eğlenceli bi olaymış bu lan. Tabii lobisiz çok bişe yapamadık ama bi dahaki sefere artık

Sonuçlar tamamen sürpriz oldu benim için.

Ömer' in şarkısının kazanacağını tahmin etmemiştim. Favorim Leonard Cohen' in şarkısıydı.

Osman' ın şarkısını dinledikçe çok sevdim, bence daha iyi bir yerde olabilirdi.

Belle' de öyle çok düşük puan alacak bir şarkı değil bence.

Benim şarkım da en azından ilk 5' te olmalıydı :)

Az laykladım farkındasındır herhalde. :D

Benim gibi adamı küstürürsen yarışmaya her yarışma 40-50 like, + yarışma mesajlarının 4/1'i tehlikede. :D

Kacti sampiyonluk omerin sarkiyla bu yarisma katilmazdim ama mutlaka katilacaktim sonraki yarismalarda , elimde bir sarki daha var Allahtan paylasan olmamis onu

Tapatalk

birinciye ,benim icin ozel bir sarki olan camisa negra ayriyetten ispanyolcadan dolayi 12 puan verdim

velakin o benim ispanyolca sarkima vermemis :(

Kacti sampiyonluk omerin sarkiyla bu yarisma katilmazdim ama mutlaka katilacaktim sonraki yarismalarda , elimde bir sarki daha var Allahtan paylasan olmamis onu

Tapatalk

Başkan bir daha ki yarışma da ilk 3 sen ben Osman ilk 3 olarak mesajı vermeliyiz artık, sonrası Allah kerim.

Sonuçlar tamamen sürpriz oldu benim için.

Ömer' in şarkısının kazanacağını tahmin etmemiştim. Favorim Leonard Cohen' in şarkısıydı.

Osman' ın şarkısını dinledikçe çok sevdim, bence daha iyi bir yerde olabilirdi.

Belle' de öyle çok düşük puan alacak bir şarkı değil bence.

Benim şarkım da en azından ilk 5' te olmalıydı :)

abi ben daha kötü bekliyordum benim şarkıyı.

çünkü şarkı belli bi süreden sonra kendisine harbi harbi bağlıyor ancak bağladımmıda olayı kopartıyor. şarkının tamamını dinleyenler puan vermiş.

ama çoğunluk haklı olarak bası kötü olduğundan dolayı ön yargıya kapılmış.

abi ben daha kötü bekliyordum benim şarkıyı.

çünkü şarkı belli bi süreden sonra kendisine harbi harbi bağlıyor ancak bağladımmıda olayı kopartıyor. şarkının tamamını dinleyenler puan vermiş.

ama çoğunluk haklı olarak bası kötü olduğundan dolayı ön yargıya kapılmış.

Trompet' li olan kısım harika. Ama şarkının sözleri kesinlikle muhteşem.

Sonraki yarışmaya çok ilginç bir şarkı ile katılabilirim. Herkes bilir mi emin değilim ama ben çok severim. Dİnlenirse yine başarabiliriz birşeyler.

Sonuncu olmadık demem en azından :) bu kadar kötü beklemiyordum iyi bir grup halbuki herkesin bildiğini tahmin ediyordum neyse sağlık olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt