19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Tuğrul Yılmazer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin baya oldu hakkaten, artık bir patlama yap 20.sine :D Ben 3 yarışma öncede 18. olmuştum ondan sonra 5. ve 1. böyle inişli çıkışlı daha zevkli oluyor. Hep üst sıralarda olmakta aşırı hırs olur herhalde, bir yerde doymayı bilmek lazım. Bu arada daha önce yarışma kazanmamış birinin kazanmasına da sevindim ayrıca.

Benim ayar bayağı kaçtı

Bundan sonra pek kolay olacağını sanmıyorum işimin hem moral olarak hem de şarkı seçimi olarak doğru karar verme yetimi kaybettim bu yarışma için

Kısa vadede toparlamak kolay değil ama bakacağız tabi

Bir önceki başlıkta 20-22. sayfa dolaylarında bir ara 2 mesajdan birince temple of the king geçer olmuştu. Boş yere umutlandırmışsınız beni. :)

Goy-goy'un da bir sınırı var kaçırdık beyler hepimiz.

Emrah yarışmaya düzen ve samimiyet olarak çok katkıları olan bir isim, bizi yanlış anlayıp bırakırsa bu yarışmayı çok üzülürüm ve kendimi de affetmem. :(

Şurada başarısız olanlar bile bu kadar rahat eğleniyorsa yarışma süresince ve sonrasında kıymetini bilelim.

Bu arada Osman'ın da üzerine gitmeyin goy-goy da olsa. Onun da Emrah ve yarışma ile ilgili benim ile aynı düşündüğüne de eminim. O mesajında da bence kesinlikle bir eleştiri amacı olduğunu düşünmüyorum, ikisini de onore etmek istemiş bence.

Alpay yine ciddiye aldın kardesim, emrahta bende espri yapmıstık halbuki :(

Tapatalk

Yazık olan şarkılar varmış bak.

Puan vermesem de Chuck Berry'nin sıralamasını baya yadırgadım. Tabi bir üstünü görünce ekstra şaşırdım. :eek:

Ödülleri ben ekledim, laykları Emrah'tan alıp buraya koyar mısınız lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt