#19 Goran Pandev

Ceza sahasına yakın bölgelerde top alırsa tekniğini gösteriyor aslında. En azından Webo gibi sonradan oyuna girme opsiyonu olarak kullanabilir Umut ile birlikte.

Neyini tartışıyoruz bu herif bitik. Bizden gidip gol kralı bile olsa!!! tüüüüüüh demem.

4-5 maç arka arkaya ilk 11 de oynamalı.hazır edilmeli artık.adam kalite resmen.

Burak Yılmazın Bacagı Etmez. Saçmalıyorsunuz ya Sırf Buraga olan kininizden Bu Emekli Ögretmen Kılıklı Futbolcu Bozuntusunu Kral yaptınız.

Burak'tan her türlü iyidir. Kondisyonu kötü durumda bayadır oynamıyor şans verilmeli.

fizik olarak hazır değil bunu görmek lazım futbolcunun en önemli motivasyonudur oynamak burak ile zaten kıyaslamıyorum onunla kimi kıyaslarsan o kişiye hakaret etmiş olursun.

O tip bende olsa sozcukte saban diye konu acardiniz .. Hic umut yokk...

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Bu Adam geçen sezon 43 maç oynadı...8gol 8 assist serie A

1ay da noldu da "böyle bitik hale gelecek" ?

hamza hocam pandewe güveniyorum diyor

kalitesi belli simdi kondisyonu eksik ileride daha cok faydalanacagım diyor

devre arası gider,zenci vurdugunu gol yapan,rakipleri sırtına alıp götüren golcü alırız diyordum ama hamza hocam kadroda tutacak sanki goranı

hamza hocam pandewe güveniyorum diyor

kalitesi belli simdi kondisyonu eksik ileride daha cok faydalanacagım diyor

devre arası gider,zenci vurdugunu gol yapan,rakipleri sırtına alıp götüren golcü alırız diyordum ama hamza hocam kadroda tutacak sanki goranı

Konuştu mu Pandev üzeri ?

bir iki pozisyon dışında vasat oynadı
buraktan bir miktar iyi olabilir fakat yabancı kontenjanını buna harcamaya değmez
umut tek forvet oynasın daha iyi

Geri
Üst Alt