#19 Goran Pandev

Dünkü maçta oyundan çıkmasının zerre kadar mantıklı açıklaması olamaz. Sırtı dönük topları tuttu, servis yaptı, pozisyon yarattı. Neye göre 2.yarıda bu çıkıp Umut girdi inanılır gibi değil. Bu kadar ön yargılı ve ezbere iş yapılmaz. Hakem de aynı şekilde, Selçuk, Melo bir dolu atarlandılar onları kartı vermek yemedi, gitti hiçbir şey yapmayan Pandev'e kart verdi. Adam üzerinde öyle bir algı yarattılar ki, önüne gelen ezmeye çalışıyor.

Fizik olarak biraz toparlarsa ve 11 de sürekli şans bulursa önde Umutun yapamadığı top indirme,pas servisi ve pas oyununa katkı işlerini fazlasıyla yapabilir.Pandev-Burak ligde kullanılması gereken ikilidir.Çünkü Umut Galatasaray seviyesi için yetersiz,Burak iyi bir golcü ve alternatifsiz ama tek başına forvet oynadığı zaman özelliklerini belli oranda kaybediyor.Özellikleri genellikle çift forvete uygun top indirme,pas dağıtımı vb Burağın iyi değil ama bitiricilik,takipçilik,hızlanma gibi özellikleri ise oldukça iyi ve genelde çift forvette forvetin arkasında oynadığı için en büyük belası ofsayttanda bir nebze sıyrılıyor.Bu yüzden Burağın yanında veya önünde Burağın yapmadığı işleri yapacak ve topu önde tutacak forvet lazım buda eğer fizik olarak düzelirse Pandevdir.

ulan biz bu herifi kupada oynasın diyemi aldık adını gördükçe sinirleniyorum artık resmen koca senemizi mahvetti tek forvetle sezonu bitiricez bunun yüzünden ALLAH'tan kral var yoksa çoktan yarıştan kopmuştuk...

Yoksa Napoli Pandevi satarken bizden birseyler mi sakladı
??

Italyan ligde fena oynamayan oyuncu nasıl vasat ligimizde etkili olamıyor, anlamış degilim

Yoksa Napoli Pandevi satarken bizden birseyler mi sakladı
??

Italyan ligde fena oynamayan oyuncu nasıl vasat ligimizde etkili olamıyor, anlamış degilim

Adam napolide geçen sene 41 maça çıkmış.Vasat ligimizde etkili olamıyor,çünkü vasat ligimizde sadece 28 dakika oynatıldı.Oynasa burak ve umut gibi iki yetersizden de fazlasıyla faydalı olduğu ortaya çıkacak.Ki oynadığı türkiye kupası maçlarında bile top tekniği ve ileride top tutmasıyla kalitesini belli etti.

Ayrıca şu lanet yabancı kuralı oynatılmamasındaki en önemli etken....Melo,sneijder,chedjou,muslera zaten banko....Telles,brumadan biri de kesin oynuyor ve pandeve sıra gelmiyor maalesef...Pandev bence şampiyonlar ligi için aradığımız forvet değil belki ama şu ligde hele hele sneijder gibi bir adamın önünde düzenli oynasa ne kadar kaliteli olduğunu belli edecek...

Seneye gelecek yabancı forvet-pandev ikilisi kesinlikle forvet mevkisinde ilk opsiyonlar olmalı.Yabancı sınırının bu kadar esnetildiği bir ortamda yine burak gibi bir adama kalırsak çok yazık olacak.

buraktan faydali falan olamaz da umuttan faydali olacagina eminim, umutun en buyuk ozelligi olan fizigi biterek 0'a yaklasmis, herif ne kosabiliyor ne de mucadele edebiliyor o yuzden pandevin umuta tercih edilmesi gerekir burak yokken. ama chedjou yokken bile oynatmiyorsa h. hoca o zaman kararini vermis demektir bence

yav gönderin şunu bir forvet kiralayın çok zor olmasa gerek yahu bu adam takımda kalırsada alacak 6 aylık maaşını gidersede fizik olarak bitmese bize gelmezdi zaten

Oynatmıyacaksanız yollayın da yerine adam akıllı bir forvet kiralayalım.

Sırf Umut&Burak ile şampiyon olmamız zor.

I am the one who knocks!

Rezalet... 2.5 milyon euro çöpe gitti

Teneke e baglayip dogru Italya a geri postalansin. 7 ayda ben 10 kilo verir CR7 gibi vucut yaparim adam hala gucsuz. Hadi gittigin yere defol da kurtulak senden. Belki ozaman bir forvet aliriz..

Adamın kendi etrafında dönmesi yaklaşık 1 senesini alıyor.

Hamza hocanın bunu takımda tutması da ilginç geliyor bana. Keşke sezon ortasında gönderilip kiralık bir forvet ile takviye yapılsaydı.

Melo beni değiştirin diyor ve aklıma direk Pandev geliyor oyuna girecek,sonunda ligde as kadro ile izleyeceğiz derken.Umutu hazırlanırken görüyorum ve yıkılıyorum.Yuh diyorum Hamza hoca şu adamı şu an bile almıyosun hala Umutta ısrar ediyosun ligde 1dk bile şans vermedin bu adamın oynamaya hakkı yok mu? Skor 3-0 yarım saat Pandev oynasa maçı Balıkesir mi çevirecektide adamı almadın.Umutun takıma verdiği zararı Pandev istese o kadar zarar veremez.Şu adamı ligde as kadroyla izlemeyemeden gönderecez...

pandev genoa ile anlaştı sanırım ben artık kupa maçları dahil en fazla 2-3 maç oynayacağını düşünüyorum.

su mac oyuna girmeliydi, hamza whats your deal nigga

Geri
Üst Alt