#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana her konuda Topal'dan üstündür.

Cana'yı beğeniyorum ancak Topal Cana'ya nazaran oyunu çok daha dikine paslarla oynuyordu. Topal'ın pas hatalarının sebebi orta sahada yanında oynayan iki arkadaşının pas istemek ve bunun koşularını yapmak bir kenara pas almamak için pozisyon tutup sadece şuraya at buraya at demeleridir.

Cana ve Topal'da da aynı sıkıntıları yaşadık, bu oyuncuların önüne çok iyi hücumcular koyacaksınız ki bu oyuncular "hamallık"ları ile kendilerini göstersinler.

Bende cana nın pas hatalarına tepki gösterdim ama ne denli büyük bi lider olduğunu biliyorum

İşte bi foto nasri sakatlanır ve kaptan onu kenara kadar taşır

Ekli dosyalar

• 155780_478401083005_533838005_5780104_1599181_n.webp
    155780_478401083005_533838005_5780104_1599181_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 115

Cana ve Topal'da da aynı sıkıntıları yaşadık, bu oyuncuların önüne çok iyi hücumcular koyacaksınız ki bu oyuncular "hamallık"ları ile kendilerini göstersinler.

butun sorun iste burada, istersen elinde 2 tane cana olsun onlarin onune hucumcu adami koyacaksin koymaya mecbursun

premier ligde fransada kaptanlik yapmis adamla valenciada kadroya henuz girmeye pek vakif olamamis adami karsilastirmayalim lutfen

oynasinda bakalim

biri turk falan filan demeyin oda arnavut, ondada pasaport bilmemne sorunu var:)

valla izledigim kadarıyla topal kendini baya geliştirmiş.ayagına cok hakim.pozisyon bilgisi de baya ii olmuş.nerde duracagını biliyor

Stil olarak Topalı daha cok begenmek normal. Süpürücü ve kesici, bende süpürücü orta saha oyuncularını daha cok begenirim.

Cana süpürücü değil mi:o,mehmet topal ın en büyük eksisi çok iyi bi kesici olmasına rağmen agresif olmamasıydı,bide yeteri derecede sert değildi,yani rakip topu aldığı anda ne olduğunu anlamadan yanında bitecek ön libero,mehmet topal çok geride kalıyordu,üstüne bekliyordu oyuncuyu,Cana öyle değil,ayrıca topu ayağına aldığı zamanda eli ayağına dolaşmıyor,topal a kötü demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın,beğenirimde,ama Cana ile karşılaştırılamaz,Cana ancak en iyilerle karşılaştırılacak bi oyuncu.

topal baristan sonra takimda en kolay calim yiyen adamdi

0 top calma ile bitirdigi maclar var GS imizda:)

supurucuymus kesiciymis:)

takımla çalışmamış bugün

Cana süpürücü değil mi:o,mehmet topal ın en büyük eksisi çok iyi bi kesici olmasına rağmen agresif olmamasıydı,bide yeteri derecede sert değildi,yani rakip topu aldığı anda ne olduğunu anlamadan yanında bitecek ön libero,mehmet topal çok geride kalıyordu,üstüne bekliyordu oyuncuyu,Cana öyle değil,ayrıca topu ayağına aldığı zamanda eli ayağına dolaşmıyor,topal a kötü demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın,beğenirimde,ama Cana ile karşılaştırılamaz,Cana ancak en iyilerle karşılaştırılacak bi oyuncu.

Cana fena oyuncu degil, Ibricic'le dahada iyi olucaktır :haha:

Cana takımın 11 i oturduğunda başarılı olacaktır adam pop pres yapabiliyor vede rakiplere korku veriyor gelirken :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt