#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Golden sonra Anıl'ın yanına gitti ve ona sarıldı, ayrıca ''asisti yapan arkadaşını tebrik et'' dedi. :)

Ermal ile birlikte bir gün otursunlar karşılıklı muhabet etsek forumca.Ne güzel olurdu.Bende de Arnavut kanı var biraz ondan da fazla seviyorum :D ( ana tarafı arnavuttur)

Adam gibi adamsın ulan! Şu takımda oynayanları toplasak senin kadar yürekli olamazlar.. Heryerinden öpüyorm seni.. Açıkca her yerinden öpüyorum ulan!

275.png

Adam tek kelime reis beyler :ask:

Asist yapan arkadaşını tebrik et diyor.

Bunlar çok önemli detaylar, işte bundan kaptan olmalı bu adam.Ben ömrümde ilk kez görüyorum böyle bir şey.

Iyi futbolcularin arkasinda görmek dilegiyle. Sen müthissin ya. 10 kisi bi yana, SEN bi yana.

Cana ne yapar?

G.SARAY’da Cana’nın ne yaptığını anlamak mümkün değil. O pozisyonda oynayan oyuncu iki şey yapar.

Takımı hücum yaptığında arkadan destek verip dönen topu kazanıp baskının devamını sağlar.

Defansından topu aldıktan sonra yüzünü rakip kaleye dönerek topu taşır veya oyunu yönlendirir.

Fakat, Cana maçta ismini iki şekilde duyuruyor o da faul yaptığında ya da aldığı pası yanına verdiğinde. Cana’yı gördükçe yazık bizim gençlerimize, yazık Mehmet Topal’a.

Hakan ünsal :o:akansular:

Hakan Unsal kendi les futbolculuk gunlerini unutmusa benziyor.

Onu bunu bırakında hakan unsalın o müthiş Blackburn kariyerini hatırlayanınız var mı :sad007: Ne oynamıştı ingiltere'de,aslanım yiğidim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt