#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Olympique%2Bde%2BMarseille%2Bv%2BLiverpool%2BUEFA%2BChampions%2BtpPRk6LUhxLl.jpg

Her zamanki gibi hatasız ve takımın en iyilerinendi.Ama yeri orta saha.Rakibin direncini kırıyor orada ve takıma sertlik katıyor.

Cana'yı boşuna savunmadık o kadar..

Ben stoperde kendini bulduğuna inanıyorum..

Lorik Cana ve Lucas Neill orta sahada oyun kurucu ve ön libero oynamalıdır . Takımdaki en iyi oyun zekasına sahip 2 oyuncu bence kaptan bu 2 oyuncudan biri olamadır. Rijkaardın yaptığı transferler yönetim ve Hagininkilerden çok daha kaliteli olduğunu da göstemiştir bizlere ...

Lorik Cana ve Lucas Neill orta sahada oyun kurucu ve ön libero oynamalıdır . Takımdaki en iyi oyun zekasına sahip 2 oyuncu bence kaptan bu 2 oyuncudan biri olamadır. Rijkaardın yaptığı transferler yönetim ve Hagininkilerden çok daha kaliteli olduğunu da göstemiştir bizlere ...

ikisinin orta sahada oynamasi fikrini destekliyorum

beyler bi maçta lorik yerdeyken bi tane adamda yanından topla birlikte hızlı bi şekilde gidiyomuş loric de kafasını uzatmış o topa onun videosunu bulamadım bulan varsa bi paylaşabilir mi ?

Lincoln 1 sen 2 baba

beyler bi maçta lorik yerdeyken bi tane adamda yanından topla birlikte hızlı bi şekilde gidiyomuş loric de kafasını uzatmış o topa onun videosunu bulamadım bulan varsa bi paylaşabilir mi ?

bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş. o da demiş o da benim

Takımın Kalbi, eğer seneye arda gider ve kaptanlık yabancı birine verilecekse 1 numaralı adayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt