#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İyi oynadı.Ancak çok gereksiz serkana faul yaptı korner bayrağının orada ve top direkten döndü.Gerçi kim faul yapmadı ki taç çizgisinin oralarda arkası dönük adama.Zaten sahada hakem yok dokunduğun anda oyuncu kendini yere atar hakem olmayan adam da faulü çalar.

dfsdfp.jpg

Gibi bir adam.

Cana-Neill ikilisi mükemmel olurdu zaten, bir libero alabilseydi yönetim servet'i de kızağa çekecekti Hagi.

:bid::bid::bid:

:bid:

:bid:oooo:bid:

Cana gerçekten isteyeni varsa hemen gönderilsin.Bu takımın stoperi olamaz,olmamalı.Canayı stoper olarak alırmısınız?

Cana orta saha olarak alınmadı mı?Stoper olarak her maçta yanlışları var,orta sahada da iyi olmadığını gördük.Bu adamı savunuyorsunuz ya helal olsun.Bugün gaziantep maçını izlediyseniz onlardan en azından 5 oyuncu bizde ilk 11 oynar.Bizim takım iddaa ediyorum antepin yarısı etmez kalite olarak.Bu yabancıları nasıl buluyorlarsa bizde bulalım.

Cana orta saha olarak alınmadı mı?Stoper olarak her maçta yanlışları var,orta sahada da iyi olmadığını gördük.Bu adamı savunuyorsunuz ya helal olsun.Bugün gaziantep maçını izlediyseniz onlardan en azından 5 oyuncu bizde ilk 11 oynar.Bizim takım iddaa ediyorum antepin yarısı etmez kalite olarak.Bu yabancıları nasıl buluyorlarsa bizde bulalım.

Bizde onun orta sahada oynamasını istiyoruz ama Hagi defansa çekio yapcak bişi yok . Ama adamın hakkını sakın yeme günahtır , terinin son damlasına kadar koşuyo savaşıyo , Servet olucak o topcuda ağzı açık izliyo . Sen Cana ya kızacağına hatalı goller yediren Servete kız

Ulan topu topu Galatasaray'a geldiğinden beri toplasan iki hatası var, her şeyini veriyor, takımı yönlendiriyor, liderlik ediyor.Evet Cana bu takımın birinci oyuncusudur.Eğer bir hatadan oyuncu değerlendiriyorsanız, sergio ramos ta futbolcu değil.

Ulan topu topu Galatasaray'a geldiğinden beri toplasan iki hatası var, her şeyini veriyor, takımı yönlendiriyor, liderlik ediyor.Evet Cana bu takımın birinci oyuncusudur.Eğer bir hatadan oyuncu değerlendiriyorsanız, sergio ramos ta futbolcu değil.

Lafı cuk diye yerine koymuşsun +1

Serhat Cana´yi begendi :D Inanamiyorum :D Aglamak istiyorum :D

Kritik müdahaleleri vardı ama Mendy'yi kaçırrdığı pozisyon gol oluyordu az daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt