Tayfur TARIKOGLU
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 203
- 0
- 976
Cevap: #19 Lorik Cana
Keitayi satinca ne olduysa onun beteri olur.
Ne olur?
Keitayi satinca ne olduysa onun beteri olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olur?
Kiz olsam verirdim.
Cana gerçekten isteyeni varsa hemen gönderilsin.Bu takımın stoperi olamaz,olmamalı.Canayı stoper olarak alırmısınız?
Cana gerçekten isteyeni varsa hemen gönderilsin.Bu takımın stoperi olamaz,olmamalı.Canayı stoper olarak alırmısınız?
Cana orta saha olarak alınmadı mı?Stoper olarak her maçta yanlışları var,orta sahada da iyi olmadığını gördük.Bu adamı savunuyorsunuz ya helal olsun.Bugün gaziantep maçını izlediyseniz onlardan en azından 5 oyuncu bizde ilk 11 oynar.Bizim takım iddaa ediyorum antepin yarısı etmez kalite olarak.Bu yabancıları nasıl buluyorlarsa bizde bulalım.
Cana orta saha olarak alınmadı mı?Stoper olarak her maçta yanlışları var,orta sahada da iyi olmadığını gördük.Bu adamı savunuyorsunuz ya helal olsun.Bugün gaziantep maçını izlediyseniz onlardan en azından 5 oyuncu bizde ilk 11 oynar.Bizim takım iddaa ediyorum antepin yarısı etmez kalite olarak.Bu yabancıları nasıl buluyorlarsa bizde bulalım.
Ulan topu topu Galatasaray'a geldiğinden beri toplasan iki hatası var, her şeyini veriyor, takımı yönlendiriyor, liderlik ediyor.Evet Cana bu takımın birinci oyuncusudur.Eğer bir hatadan oyuncu değerlendiriyorsanız, sergio ramos ta futbolcu değil.