#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Yaptığı hataları Servet yapsa ne anası kaldıydı ne de bacısı! Gerçi adam yerinde oynamıyor, o da var..

Evet pas hatalari da bundan kaynaklaniyor. DMC MC oynayan bir adamin verdigi paslar ile DC oynayan adamin verdigi paslar arasinda taktik farkliliklar vardir. Cana arkadan oyun kurmayi bilen bir adam olsa sanirim gencken DC oynardi dimi?

Marsilyadaki son 2 senesini stoper olarak geçirdi ve milli takımındada stoper.Hala öğrenememiş mi geriden oyun kurmayı.Onu geçtim ilk golde yaptığı pozisyon hatasını abartısız süperligte oynayan hiçbir futbolcu yapmaz

Marsilyadaki son 2 senesini stoper olarak geçirdi ve milli takımındada stoper.Hala öğrenememiş mi geriden oyun kurmayı.Onu geçtim ilk golde yaptığı pozisyon hatasını abartısız süperligte oynayan hiçbir futbolcu yapmaz

yok oyle bir stoper gecirmek falan sallamayalim

canayi dunyada iki adam stoper olarak goruyor

biri arnavutluk TD u

digeri hagi

İlk 2 goldeki hatalar yapılacak hata değil öevkiisi forvet olan adamı defansa koysan öyle hatalar yapmaz

Oha ya bari sallama Marsilya'da stoper falan oynamadı. Kandırma milleti.

Futbol oynamaya çalışan bir takımın ön liberosu Lorik Cana olamaz. Cana'dan sadece stoper olur.

Orta sahada da oynasa defansda da oynasa vasat bi oyuncu. Sert ve istekli oynuyo diye taraftar seviyo.

Canayı ölümüne savunanlar Yaya Toureyi savunduklarını falan sanıyorlar heralde :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt