#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Selen'e şu istatistik kozunu vermemiz kötü oldu:D

salak wenger neden neilli istememiski gozunun onunde hemde lucash neill lakabi parayi verene gider

he babo he

sen birak bunu da anlat bakalim arda neden sagda oynayamiyor yahu

forvet dedigin sol aciktan cokmu farkli

al topu adam gec vur falan

niye bir moh yapamadi o pozisyonlarda?

neden gazel attiniz basimizin etini yediniz orda oynamaz salak rijkaard bilmemne:)

koseye sIkIsmak kotu sey yahu

bu adami arnavutluk teknik direktoru disinda orada oynatan yok kafaniza sokun bunu zor durumda kalmadikca

ardayi koysana sag beke sol beke bu haliyle

manisada oyle oynuyordu:)

gecelim bu isleri gecelimmmmmmm

elestirirken biz mantiktan yola cikin sonuctan degil

Ben Rijkaarda bişey demedim öncelikte yokluktan oynadı orda.Ayrıca Asist kralı olup ligin en üretken adamı olmasıda yine bi b.k yapmamışlıksa bunu bilemem.

Ayrıca ne dedim yukarda?Ofansif adamların kötü oynamasıyla defansif adamların kötü oynaması bir değil.Ofansif oynayan adam niye vasat oynar? Ya istediği topları alamaz,ya markaj altında kalır, ya da o bölge için ayağı ters kalır (sağ kanat adamı solda oynaması gibi)

Ama Arda nerede oynarsa oynasın öyle pas hataları yapmaz, taca tutup pas vermez.Bu oyuncunun yeteneğiyle alakalı.Etkisiz olur sadece Arda en fazla.SARPLAŞMAZ. Olay bu.

Cana da cok ileri oynamiyor. Istatistige tapma degil. Topla køtu ve istatistiklerde køtu oldugunu gøsteriyor.

İyi bir takımın orta sahasında Cana fazla sorumluluk almaz topla oynama konusunda.Anlatamıyorum galiba.Oynadığı dönemlerde bam üçlüsünden ikisi yanındaydı orta sahada. Mümkün değil. Bu tarz adamların biriyle bile sağlıklı takım kuramazsın.Oraya Elano bile geldi, ön tarafta harcandı. Aynı şey stoper içinde geçerli.Liberoda Neill oynarken bu kadar pozisyon vermiyorduk ve stoperde çok iyi oynuyordu.Dün sarp geçti ortaya takım göçtü.Bırakın istatistik masallarını.

bundan ileri atilan paslari cikarinca kelaynak kaliyor

Cana da cok ileri oynayan bir oyuncu degil izliyoruz yani. 5 metre yanindakine pas veremedigi maclar var. Defansif anlamda guclu oldugunu hepimiz biliyoruz ve zaten bu istatistiklere yansimis. Topla køtu oldugu da belli oluyor ve bu da istatistiklere yansiyor.

İyi bir takımın orta sahasında Cana fazla sorumluluk almaz topla oynama konusunda.Anlatamıyorum galiba.Oynadığı dönemlerde bam üçlüsünden ikisi yanındaydı orta sahada. Mümkün değil. Bu tarz adamların biriyle bile sağlıklı takım kuramazsın.Oraya Elano bile geldi, ön tarafta harcandı. Aynı şey stoper içinde geçerli.Liberoda Neill oynarken bu kadar pozisyon vermiyorduk ve stoperde çok iyi oynuyordu.Dün sarp geçti ortaya takım göçtü.Bırakın istatistik masallarını.

BAM diyorsun yani topla køtu olmasinin cevabi. Tamam BAM olsun bence BAM'dan bagimsiz topla køtu.

Cana da cok ileri oynayan bir oyuncu degil izliyoruz yani. 5 metre yanindakine pas veremedigi maclar var. Defansif anlamda guclu oldugunu hepimiz biliyoruz ve zaten bu istatistiklere yansimis. Topla køtu oldugu da belli oluyor ve bu da istatistiklere yansiyor.

Cana'nın alınıp o bölgeye gerekli orta saha transferleri yapılmaması yönetim plansızlığıdır. Sorun bu adamda değil. Bir oyuncu ile orta saha toplanmaz.Yokluktan Sabri'yi orta saha oynatıyoruz.

BAM diyorsun yani topla køtu olmasinin cevabi. Tamam BAM olsun bence BAM'dan bagimsiz topla køtu.

Topla çok iyi değil ama abarttığın kadar da kötü değil.Diyorum ya standart orta saha oyuncuları ile oynasın sırıtmaz.Hagi inat etmeyip Culio-Yekta ikilisinin arkasında denese inan az pozisyon veririz.

Gözümüzden kaçıyor ama, Neill'de en az Cana kadar top kaybı yapıyor ön liberoda.

Topla kötü oynamasının nedeni tamamen top tekniği değil. Asıl nedeni çakılı oyuncularımız.

Önünde iki top kullanan adam olduktan sonra Selçukta iyi pas veriyor, kaldıki Canadan yinede daha iyi bence pas oranı.Barış bile Lincoln formdayken pas konusunda sorun yaşamıyordu.Bu Cananın kötü oyun görüşü ve pas konusunda vasat olduğunu değiştirmez.

Önünde iki top kullanan adam olduktan sonra Selçukta iyi pas veriyor, kaldıki Canadan yinede daha iyi bence pas oranı.Barış bile Lincoln formdayken pas konusunda sorun yaşamıyordu.Bu Cananın kötü oyun görüşü ve pas konusunda vasat olduğunu değiştirmez.

Değiştirir.Sen Cana'dan takımın bütün pas görevini yapmasını bekler ve yükü ona yığarsan değişir.Stopere geçtiğinden beri en çok isabetli pas yapan oyunculardan.İstatistik meraklıları buna da baksın. O hata olmasa muhtemelen gene maçın adamı olarak görülecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt