#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

bakin buda cok guzel

Sunderland boss Bruce: Cana sale like bolt from blue | Premiership News | tribalfootball.com

belki biraz utanirsiniz

Bruce said: “It really was a bolt out of the blue. He came in for training like everyone else and told me there was an opportunity for him to be near his family.

“He said he’d thought about it long and hard and he wanted to go. It’s as simple as that.

“The one thing in management I’ve always stuck to, if a player really, really wants to go I won’t stand in their way. It’s a shame, but that’s football.

“I don’t want players here who don’t really want to be and he made it pretty obvious that he wanted to play in Turkey."

Günlük yorumlar yapan, olaya sırf dar açıdan yaklaşan adamlara cevap vermeyin.Öyle tartışma olmaz.

Ender bir dur allasen zaten ortalık karışık.

O değilde, uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis

bakin buda cok guzel

Sunderland boss Bruce: Cana sale like bolt from blue | Premiership News | tribalfootball.com

belki biraz utanirsiniz

Bruce said: “It really was a bolt out of the blue. He came in for training like everyone else and told me there was an opportunity for him to be near his family.

“He said he’d thought about it long and hard and he wanted to go. It’s as simple as that.

“The one thing in management I’ve always stuck to, if a player really, really wants to go I won’t stand in their way. It’s a shame, but that’s football.

“I don’t want players here who don’t really want to be and he made it pretty obvious that he wanted to play in Turkey."

bence bun sticky note olarak yapistiralim

adam eplde gidip diyorki aileme yakin olacagim gidecegim turkiyeye:)

adamda diyorki bir yonetici olarak boyle birsey karsisinda durmak prensibim degildir bize gitmek istedigini cok acik bir sekilde hissettirdi:)

O değilde, uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis

İbretlik.

Yanlış yapmış.

Ender otlupeynir o.

dis basindan kaynak verinde nasilda susuyorlar:)

hep ayni sey:)

1 saat tartisiyoruz yalan yanlis kaynaklar falan filan

bir sure sonra yoruluyorlar:)

onur ya bu arada cevap versene arda sagda forvette oynuyor diye dunyalari yakiyordunuz

bence ardada topcu degilllll

ozaman TD e de salliyordunya:)

sallasana hagiye canayi stoper oynatiyor diye:)

manisadaki gibi sol beke cekmek lazim

o gobegiyle mukemmel oynar degilmi?

sizi gidi cifte standartcilar siziiiiiiiiiiii:)

But seriously, I don't think Cana would've been right for us. He's a real tough guy, but he's a thug. He'll amass about 75 yellow cards this season. His passing is poor (compared to Flamini, Denilson, Song) so perhaps that's why Arsène decided to pass on him.

bakin buda cok guzel

belki biraz utanirsiniz

Hiçbir haber ve övgü, Cananın çok fazla faul yaptığını, 10 pastan 3ünü rakibe attığını, çok fazla sarı kart gördüğü, gerçeğini değiştirmiyecek bu yorumalrın önemi yok.

But seriously, I don't think Cana would've been right for us. He's a real tough guy, but he's a thug. He'll amass about 75 yellow cards this season. His passing is poor (compared to Flamini, Denilson, Song) so perhaps that's why Arsène decided to pass on him.

evet bende flamini denilson songu tercih ederim diyorumya:)

Hiçbir haber ve övgü, Cananın çok fazla faul yaptığını, 10 pastan 3ünü rakibe attığını, çok fazla sarı kart gördüğü, gerçeğini değiştirmiyecek bu yorumalrın önemi yok.

o haberlerden biri yuzde 83 pas yuzdesi diyordu

3/10 yuzde 70 ederki cokta kotu degil tabi

what was your point again?

Sen körü körüne bir adamı karalamak için olaya bakarsan, bilmemne forumunu kaynak almaya devam edersen öyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt