#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Culio da bu orta sahada oynuyor. Adam birşeyler verdi. Elano vermedi. Oyunculuğuna laf etmiyorum ama bu da net.

İstatistiklerle açıklanmayacak tek oyuncu Mustafa Sarp'tır. Adam sahada görünmüyor ki istatistiği tutulsun.

bu kadar körü körüne savunulması anlamsız,ancak duzgun bı kadroda kendısını gorup oyle yorum yapsak daha saglıklı verıler,görüşler sunabilirdik

Bu adam sonucta iyi bir takimda is yapmis mi ?? Yapmis. BAM'li orta sahanin önüne biz dünyanin sayili 10 numaralarindan(Misimovic) birini koyduk, oda bisey yapamadi.

Dünya Kupa'sında da ahım şahım bir performansı yoktu. Oyun içerisinde kopuk kopuk oynanan ve gene 60'dan sonra oyundan düşen bir Elano vardı. Yanındaki futbolcular kötüydü, ama insan biraz olsun kalitesini gösterir. Culio'da Sarp'la, Sabri'yle oynuyor orta sahada ama kalitesini, yapabiliceklerini gösteriyor.

İstatistiklerle açıklanmayacak tek oyuncu Mustafa Sarp'tır. Adam sahada görünmüyor ki istatistiği tutulsun.

Onunda var reis. Mesela her mac en cok kosan oyuncu olur ve bundan dolayi Türk medyasindan cok iyi övgüler alir.

selen bak sana bir sey soyleyecgim

dunyada bu tarz istatistik yapan hem liglerin kendi organlari hemde ozel sirketler var

fakat cogu unlu hocalar ise bu isi kendileri yaparlar nasilmi?

bir ekip tutarlar ne istediklerini anlatirlar, mac sirasinda ise not alirlar ve mac sonunda istatistik tutan grupla tartisip sonuca varirlar

mesela culio adami bozdu top adamin ayaginda kaldi ama cana arkadan girdi aldi topu

bunu kalkip top calmayi canaya yazmaz culioya yazar yada yarim yarim yazar

baska ornek adam bariz bir pozisyonda yanlis bir pas atar cana araya girer topu kapar bunu unforced error olarak rakibe yazar canaya top calma olarak yazmaz

van gaali fergusonu izlersen gorursun bunlari

o kadar clear cut bir is degil bu ve saglam paralar harcaniyor

neeskensin o notlarini ele gecirebilsem keske:(

sen simdi cananin cokta ileri oynamadigini soyluyorsun gozlerime inanamadim mesela

adam ne zaman topu alsa ileri en cabuk nasil atarim diye kasiyor ve hepte cabuk oynuyor

arada kaptirinca buraya gelip yaziyorsunuz

mesela bir on liberonun ayaginda ne kadar top tuttugunu ve paslarinin yuzde kacini ileriye attigini gosteren istatistik varmi yok

bu nedenle zor bir is kimse baskasina birakmiyor buyuk klupler kendileri yapiyor

Xavi'den bahsetmeyin abi gelip şuraya. Sahada görünmek için illa top çalmak, gol atmak mı gerekiyor? Neill'e tapmamım nedeni ne tekniğiydi ne de iyi oyuncu olmasıydı. Rijkaard kenardan ileri çıkın dediğinde Servet'e dönüp ileri diye eliyle gösteriyordu. Herkesi uyarıp orta sahaya çekiyordu. Hadi bunu açıklayın istatistikle?

Onu Ayhan da yapıyor ama aldığı tepki küfür yemek.

Tabii vardır böyle güzel hareketler ama sevdiğiniz için ayrıca sempatik geliyor bence.

Bunlar bana pek birşey ifade etmez.

Culio da bu orta sahada oynuyor. Adam birşeyler verdi. Elano vermedi. Oyunculuğuna laf etmiyorum ama bu da net.

Çok güçsüzdü hacı ya kabul etmek gerek.Kendini toplayamadı bi türlü.Yoksa City'de ki iyi zamanları gibi olsa Culio'yu falan top diye oynar:o.(bu tabiri de sevmem ama öyle)

Dünya Kupa'sında da ahım şahım bir performansı yoktu. Oyun içerisinde kopuk kopuk oynanan ve gene 60'dan sonra oyundan düşen bir Elano vardı. Yanındaki futbolcular kötüydü, ama insan biraz olsun kalitesini gösterir. Culio'da Sarp'la, Sabri'yle oynuyor orta sahada ama kalitesini, yapabiliceklerini gösteriyor.

Yapma be Ahmet. Yigidi öldür ama hakkini yeme. Elano sakatlanmasaydi belki Brezilya finale kadar kalacakti. Elano sakatlandiktan sonra oraya Dani Alves gecti ve cok verimsiz oynadi orda.

Bu adam sonucta iyi bir takimda is yapmis mi ?? Yapmis. BAM'li orta sahanin önüne biz dünyanin sayili 10 numaralarindan(Misimovic) birini koyduk, oda bisey yapamadi.

Elano acikladi kendimi dunya kupasinda gosterip Real MAdrid, Milan gibi takimlara transfer olmak istiyorum, GS'de ilk 11'de oynarim diye geldim. Kendini bizim takimdan ustun gordu, Tugay adami kovala diyince hadi yea diye hareket cekti.

Avrupa kupalarina katilamayacigimiz anlayinca da ulkesine gitmeyi secti, o lig super ligden daha fazla takip ediliyor cunku Avrupa'nin buyuk klupleri tarafindan. Kisaca Elano'da Misimovic gibi kendini takima vermedi. Bunlar Kubilay Turkyilmaz ekolunden. Turkiye liginde yatip, Avrupa kupalarinda kendini pazarlamaya calisan futbolcu tipi.

Çok güçsüzdü hacı ya kabul etmek gerek.Kendini toplayamadı bi türlü.Yoksa City'de ki iyi zamanları gibi olsa Culio'yu falan top diye oynar:o.(bu tabiri de sevmem ama öyle)

2 yılda biraz da güçlen be arkadaş.

Hayır sizin Rijkaard değil miydi bu adamı oynatmayıp BAM'ı koyan? İyi oynadığı maçlarda bile 60'da oyundan çıkaran?

Culio'yu ilk defa bizde izliyorum ama kimsenin top diye oynayabileceğini de sanmam.

Elano acikladi kendimi dunya kupasinda gosterip Real MAdrid, Milan gibi takimlara transfer olmak istiyorum, GS'de ilk 11'de oynarim diye geldim. Kendini bizim takimdan ustun gordu, Tugay adami kovala diyince hadi yea diye hareket cekti.

Ben bu adamin bircok macta adam kovaladigini bilirim.

Avrupa kupalarina katilamayacigimiz anlayinca da ulkesine gitmeyi secti, o lig super ligden daha fazla takip ediliyor cunku Avrupa'nin buyuk klupleri tarafindan. Kisaca Elano'da Misimovic gibi kendini takima vermedi. Bunlar Kubilay Turkyilmaz ekolunden. Turkiye liginde yatip, Avrupa kupalarinda kendini pazarlamaya calisan futbolcu tipi.

Elano kendini dünya kupasinda göstermis, Misimovic'te zaten kendini göstermesine gerek yok. Adam istese direk Schalke'ye gidip orda kral olurdu. Elano'da zaten mutsuzdu burda ve alacaklarindan vazgecip ülkesine gitti, cünkü orda huzurlu bir sekilde kariyerine devam etmek istedi.

Nasıl zevkli değil mi?:D

Ama hep diyorum sana istatistiğe tek yönlü bakılmaz. Pasa bakıyorsan, hücum pas sayısı ve yüzdesine de bakmak zorundasın. Sağındaki, solundaki adamlara, verilen göreve vs. bakarsın. Sonra toplayıp, yorumlarsın.

Zevkli tabi (: Bir de oyuncularin en iyi hareketlerinin oldugu videolar kadar en køtu hareketlerinin oldugu videolari yapsalar daha iyi olur. Sabri bu Sabri'den dolayi olustu. Tek yønlu bakmiyorum zaten. Sabri dengesiz bir bek bence insanlar diyor hayir fakat ben gøruyorum Sabri'yi sonra pas ortalamasi iyidir Sabri'nin top calar vs. vs. fakat iste temelde bilgiler dogru degilki. Mesala ben simdi sana diyorumki Hakan bu takimin defanstan en iyi oyun kuran oyuncusudur. Gecen sene xxxxxxxxxxxx macinda mukemmel oynamistir. Bøyle bir zonkkkkkkkkkkk aynisi bende oluyor. Bøyle bir zonkkkkkkk ya bu Hakan Sabri izliyoruz yok iyi top calmiyor paslari iyi degil ama kosuyor. Sonra bir mac bilmem kac yilindan ya da bir video olmuyor iste øyle.

Yani istatistik tabiki gøstermez cogu seyi. Fakat en azindan mesala Sabri cok mu top caliyor az mi top caliyor bunun verisine sahip oluruz. Yani temel verilerdek yanlislik var. Yoksa istatistik poffffffff Alex'i hic birimiz begenmeyiz ben ciddi begenmiyorum ama istatistikleri ortada.

Edit : Zaten bundan sonra yabanci transfer oldugunda birisi derse mukemmel orta saha inanilmaz pas yuzdesi var hemen istatistiklerini bulacagim (:

bence rijkaardda uyuz oldu bu adamin kaale almamasina

cok kaliteli fakat hic bir hirs falan yok

ingiltereden geldim banko oynarim ayana yatti yemediler

beyler yedigimiz ilk gol sabrinin sacmaligi yuzunden bir kere daha izleyin gorun yaptigi sacmaligi

Hakikaten Yunus'un dediği gibi boşa yazmışım.Ben ne diyorum sen ne diyorsun?Franco'yu tek bir defa bile savunmadım.Bariz belliydi kötü olduğu.Kariyeri iyiyse sonuna kadar savunurum demiyorum.Senin savunduğun kazmalar onları bozuyor diyorum.Bunları görememek çok enteresan diyorum.Ben de bir tespit yapayım madem.

Forumdaki birkaç zat herşey açık ve net ortada olmasına rağmen çoğu Türk futbolcunun dandirik olduğu gerçeğini kabullenemeyip durmadan yabancılara bok atıyor,ucuz milliyetçilik yapıyorlar.Bakalım benim tespitimin de sahiplerini bulacak mı?20 küsür yabancı gelmiş ama hep göçmeye devam etmişiz ne gariptir ki yerliler hiç değişmemiş bu süreçte.:asd:

Neyse hakikaten cacık olmaz ülke futbolundan zihniyet değişmedikçe.

İyi de,online düşünce okumada pek başarılı değilsin galiba!...''Yerlilerimiz çok iyi,yıllardır çok doğru adamlar alınıyor'' düşüncesinde olduğumu varsaymışsın...

2 yılda biraz da güçlen be arkadaş.

Hayır sizin Rijkaard değil miydi bu adamı oynatmayıp BAM'ı koyan? İyi oynadığı maçlarda bile 60'da oyundan çıkaran?

Culio'yu ilk defa bizde izliyorum ama kimsenin top diye oynayabileceğini de sanmam.

Ya ben Rijkaard'ın o hamlelerini yönetim uyuzluk olsun diye yaptığını düşündüm hep:o.Yoksa başka bi açıklaması yoktu.İstediği adamları aldıramayınca elimizdeki kazmaları görün diye sürmüş olması muhtemel,aksi bi durum düşünülemez zaten.

Kadıköy'de oynanan maç haricinde kuvvetli bir Elano göremedik. Yeteneklerini tamamen sergilediği tek maç o idi bence.

Yapma be Ahmet. Yigidi öldür ama hakkini yeme. Elano sakatlanmasaydi belki Brezilya finale kadar kalacakti. Elano sakatlandiktan sonra oraya Dani Alves gecti ve cok verimsiz oynadi orda.

Ukalalık gibi olmasın, ama o da Dunga'nın hatası. Elinde Ramires gibi bir orta saha varken, gidip Dani Alves'i o bölgede oynatıyor. Ha Sabri'yi orta saha oynatmışsın, ha Dani Alves'i. Keşke sakatlanmasaydı da, iyi bir paraya satsaydık Elano'yu.

İyi de,online düşünce okumada pek başarılı değilsin galiba!...''Yerlilerimiz çok iyi,yıllardır çok doğru adamlar alınıyor'' düşüncesinde olduğumu varsaymışsın...

iyide sen takimi duzeltirken en kotulerden baslamiyorsan kendini sorgula kotu olmayanlari koruyanlari degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt