#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Ulan Canaya ne zaman futbolcu değil dedim?

Yetersiz bir adam bize uygun değil halada söylüyorum, formda bir Barışı 10 kez tercih ederim Canaya.

Karabük maçını izlemedim de zaten o maç için Canayı eleştirmedim yukarıda gördüğün gibi genel konuştum.

.

Canaya ne zaman futbolcu değil dedim?

Yetersiz bir adam bize uygun değil halada söylüyorum, formda bir Barışı 10 kez tercih ederim Canaya.

Karabük maçını izlemedim de zaten o maç için Canayı eleştirmedim yukarıda gördüğün gibi genel konuştum.

tesafufe bak adam ne zaman on libero oynasa haberiniz olmuyor:)

Cana'yı kötüleyenlerin bir numaralı oyuncusu kazım olmuş :) Cana'yı beğenmezler ama Kazım reyiz olur böyle bir taraftar profilimiz var işte :D

Üstelik bide Barış'ı Cana'ya tercih ederim gibi komik bir görüş çıkmış ortaya.

Sadece şunu soruyorum Cana'ya devre arasında Fransa'da kafaya oynayan PSG'den 4-5 MN €'luk teklif geldi gitseydi de direkt 11'de oynayacaktı.Biz şimdi Barış'ı 1 MN'a bi yere satabilir miyiz?Satsak da Reserve takım dışında bi yerde oynayabilir mi .HAYIR.

Ama Cana Barış'ın gidebileceği her takıma kaptanlık yapar ;)

Cana'yı kötüleyenlerin bir numaralı oyuncusu kazım olmuş :) Cana'yı beğenmezler ama Kazım reyiz olur böyle bir taraftar profilimiz var işte :D

Sadece şunu soruyorum Cana'ya devre arasında Fransa'da kafaya oynayan PSG'den 4-5 MN €'luk teklif geldi gitseydi de direkt 11'de oynayacaktı.Biz şimdi Barış'ı 1 MN'a bi yere satabilir miyiz?Satsak da Reserve takım dışında bi yerde oynayabilir mi .HAYIR.

Bazı insanlar geleyim her gün Cana'yı kötüleyim,mutlu olayım,ego tatmini yapayım diye uğraşıyor.Amaçları sadece bu.Ben haklı olayım gerisi fasa fiso.

Hagi futbolcudan anlıyor. Geldiği gibi Cana'yı yedek bırakmaya başladı. Ama Cana lobisi

burnunu sürttü Hagi'nin. Hagi Makedonya kökenli ondan Arnavutları sevmiyor diye iftira bile edildi Hagi'ye.(Misi olayındaki gibi) O günden sonra Cana bir daha yedek kalmadı. Baktı Hagi, Cana orta sahayı acayip hantallaştırıyor, bir kişi eksik oynuyoruz (Sarp varken 2 kişi eksik!) onu stoperde oynatmak zorunda kaldı, yoksa mızrak çuvala sığmıyordu. Cana çok efendi ve iyiniyetli bir insan ama maalesef bu futbol için yetmiyor. Hagi aslında iyi başlamıştı, ama taraftar, yönetim ve medya tarafından sürekli manipüle edilince sonunda iyice bocaladı. Artık üç hantal futbolcu. Gökhan, Servet, Cana aynı anda en kritik bölgee oynamaya başladılar.

Hagi futbolcudan anlıyor. Geldiği gibi Cana'yı yedek bırakmaya başladı. Ama Cana lobisi

burnunu sürttü Hagi'nin. Hagi Makedonya kökenli ondan Arnavutları sevmiyor diye iftira bile edildi Hagi'ye.(Misi olayındaki gibi) O günden sonra Cana bir daha yedek kalmadı. Baktı Hagi, Cana orta sahayı acayip hantallaştırıyor, bir kişi eksik oynuyoruz (Sarp varken 2 kişi eksik!) onu stoperde oynatmak zorunda kaldı, yoksa mızrak çuvala sığmıyordu. Cana çok efendi ve iyiniyetli bir insan ama maalesef bu futbol için yetmiyor. Hagi aslında iyi başlamıştı, ama taraftar, yönetim ve medya tarafından sürekli manipüle edilince sonunda iyice bocaladı. Artık üç hantal futbolcu. Gökhan, Servet, Cana aynı anda en kritik bölgee oynamaya başladılar.

Cana lobisi :asd:

Cana iyi bir oyuncu olsaydi bizi sampiyon yapardi. Bi Cristiano Ronaldo'ya bakin adam nasil oynuyor, bide Cana'ya bakin.

17142_1.jpg

Cana lobisi:asd:

Cana lobisiymiş :D

Hagi bi kere tepkiye göre hareket etse Misi'yi kadro dışı bırakmazdı.Ayrıca geldiği gibi yedek kalmaya başladı demişsin ama ilk maçında üstelik Kadıköy'de 11 başlattı Lorik Cana'yı:)Hatta basında Hagi'nin Prensi ifadesi bile sıkça kullanılıyor kendisi için .

Al bakalım sana bi demet kanıt :)

1-Hagi'nin ilk maçı Fenerbahçe derbisi

CANA 11'DE

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=86978

2-Hagi'nin Ali Sami Yen'deki ilk maçı ve galibiyeti .Rakip Antalya

CANA 11'de

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=86986

3-Yine kritik bir maç .Trabzon deplasmanı

CANA 11'de

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=87000

4-Taraftarın hatırlamak istemeyeceği bir maç .Manisa 0-2

Cana 4.kez üstüste 11'de

https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=87005

5-Araya bir sakatlık girse de hemen ertesi hafta Hagi'nin direktifiyle BJK derbisinde sonuç yine aynı

Cana 11'de ;)

https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=87023

Bunlar Hagi'nin ilk 5 maçı kesik yiyen biri yok ortada yani.Yeter mi devam edeyim mi ?Çünkü senin de kabul ettiğin gibi Cana sonlarda zaten 11'in sürekli oyuncusu.

Atıyorsunuz,adamı ve oyununu beğenmiyorsunuz ama aleni biçimde yalan atmak niye ?

Kazım geldiğinden itibaren asistleriyle faydalı oldu takıma.Ayrıca ilk sezondaki Barış Canadan daha üstün bir oyun sergiliyordu.Reserve takıma gidemez dediğin adama Fulham 3 mn euro tekif etmişti o dönem satmamıştık.Şuanki hali kötü orası ayrı ama yinede Cana ondan çokta iyi oynamıyor, yabancı hayranlığını bırakın

Hagi yeni geldği haftalarda Cana'yı sürekli oyundan alıyordu. Maça Cana ile başlamış olabilir ama sürekli onu oyundan alıyordu. Forumda bu yüzden Hagi çok eleştiri hedefi oluyordu.

Hagi yeni geldği haftalarda Cana'yı sürekli oyundan alıyordu. Maça Cana ile başlamış olabilir ama sürekli onu oyundan alıyordu. Forumda bu yüzden Hagi çok eleştiri hedefi oluyordu.

Ee o zaman Hagi futboldan anlıyor demişsin bu adam o kadar saf mı ki performansı(!)yüzünden oyundan aldığı bi adamı hemen arkasından 11'de başlatıyor.Maç içinde 2 oyuncu değişikliğiyle yetiniyor.Hiç bana forumda yazıyorlar falan demeyin Hagi bu foruma giripte yazılanları okuduktan sonra Cana'yı 11 de başlatacak adam değil :)Arena'da o kadar kişi Misimovic diye bağırırken onu affetmemiş birisi kendisi.;)

Eleştirilecek,kötülenecek o kadar çok adam var ki her gün bi kaç sayfa Cana'nın tartışılması bile komik değil mi :)Forumda her bireye ait sayfa var asıl Adnan Polat,Adnan Sezgin,Hakan Balta,Gökhan,Aydın,Barış,Ayhan,Mustafa,Aykut,Serkan,Hagi gibi isimler tartışılması gerekenler.Bırakın şimdi Cana'yı Serveti.

Beyler Google'a falan kopyalayın bu elemanın yazıları. Adam rezil rüsva oldu halen yazıyor.

[.

ön liberoda oynadığı topu yazsana lan. Kazma diyeceğine. Stopere çekip orta sahaya bamı alanlar maçı bitirdi.Yazsana erkeksen libero iken oynadığı topu.

canayi stopere aldiktan sonra hem stoperdeki beceriksizligi

hemde orta sahanin bosalmasi

mukemmel bir hamle

adamlar dalga dalga geldiler dalga dalgaaaaaaaa

sirf bu degil tabi

bu arada ikinci yari kotu oynadi stopre gecene kadar sonra zaten batirdi her zaman stoperde oynadigi gibi

hagiden mukemmel hamleler ve baltanin borozani

ön liberoda oynadığı topu yazsana lan. Kazma diyeceğine. Stopere çekip orta sahaya bamı alanlar maçı bitirdi.Yazsana erkeksen libero iken oynadığı topu.

Yalnız orada yaptığı o hareket futbol zekasının olmadığını gösterir. Taca vuracağına topu havaya vurdu. Dk 85

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt