#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

hayir abi niye alexe

bu kendini bilmezligin bir derecesi olmali

emreyi sakatlasin falandesen hadi derim adama garezi var sebepleri olabilir falan filan

alexe ne demek abi

cumlede kullandigin iki adaminda kimseyi sakatlamisliklari yok

oldukca centilmenler ve iyi kariyerleri olan adamlar

daha onemlisi ikiside saygi duyulmasi gereken kaptanlar

sirf zehirini akitmak icin bir cumle bulayim demis bunu bulmus

aklinca canaya laf sokacak

Boş adamlara laf anlatılmaz.Nereden vuracağını şaşırmış durumdalar.Yeterki ben haklı çıkayım gerisi mühim değil amacındalar.

hayir abi niye alexe

bu kendini bilmezligin bir derecesi olmali

emreyi sakatlasin falandesen hadi derim adama garezi var sebepleri olabilir falan filan

alexe ne demek abi

cumlede kullandigin iki adaminda kimseyi sakatlamisliklari yok

oldukca centilmenler ve iyi kariyerleri olan adamlar

daha onemlisi ikiside saygi duyulmasi gereken kaptanlar

sirf zehirini akitmak icin bir cumle bulayim demis bunu bulmus

aklinca canaya laf sokacak

yok abi nerde o akıl olsaydı öyle bir yorum yapamzdı :D

Fener maçında kilit adamlardan biri olacak. Tıpkı bu sezon Kadıköy'de oynanan maçta olduğu gibi. Mustafa Sarp ve Ayhan oynamasına rağmen Cana sayesinde fener maçında ortasahada mücadele gücümüz mükemmeldi ve üstünlük bizdeydi. Bu tarz adamlar daha önceden olsaydı 10 sene değil çok daha erken bitirirdik yenilme serisini.

Cana'ya her yönden laf atmaya çalışan, fırsat kollayanlara da birşey söylemiyorum.

Cana çok gereksiz adam zaten, BAM'ın olduğu takıma başka önlibero almaya ne gerek var. BAM ile adım adım anadolu takımına dönüşme rehberi diye kitap basalım.

Eğer maç içerisinde Alex'in pozisyon almasını bekler ve top ona geldikten sonra hamle yapmaya çalışırsa sıkıntı yaşaması çok muhtemel,

Zira Alex ligdeki zeki oyunculardan bir tanesi ve pozisyon aldıktan sonra ve/veya topla buluştuktan sonra hamle yapma şansı yakalar ise Lorik'teki zamanlama ve denge sorununu değerlendirmek ve karta zorlamak isteyecektir.

Bana göre Alex'i kollayıp o topla buluşmadan hamlelerini yapar biraz da topla birlikte sert davranacağı maç içerisinde zorlayacağını ona hissettirirse sindirebileceğini düşünüyorum.

Ayrıca bu ayak ele verme olayı da hiç yakışmıyor bize, hele bizim maçtan sonraki maçlarda oynamasına engel olarak Fenerbahçe şampiyonluğunun önüne geçilmesi düşüncesi çok sarsıcı, eğer bu şekilde bir kaygı varsa şampiyonluktaki rakibi Trabzon ile oynadığı maçta kırsalardı ayaklarını da şampiyonluğu garantileselerdi.

erken kart görmesin yeter , sonrada kalpten götürecek müdahalelerle 10 kişi bırakabilir.

Ilk macta Alex'e top gostermedigi gibi Kasimpasa maclarinin buyuk stari ALEEEEEEKS ALEKS ALEKS YINE ATIYOR GOLUNU KRALEKS'e yine top gostermeyecektir LORIK REIS.

Klübede otursun yeter başka birşey istemiyorum.El kol hareketlerini orda yapsın.

Klübede otursun yeter başka birşey istemiyorum.El kol hareketlerini orda yapsın.

spitting6.jpg

Oo birkan biz de seni bekliyorduk.

Epeydir girmiyordum, Lorik Cana'cılar soğuttu forumdan. Acaba dedim bunca maçtan sonra fikirleri değişmiş midir diye gireyim bakayım dedim. Nerdee:) Hala kendisine toz kondurmayan bir grup Arnavut kökenli Galatasaray taraftarı Lorik Cana forumunu işgal etmiş durumda.

Epeydir girmiyordum, Lorik Cana'cılar soğuttu forumdan. Acaba dedim bunca maçtan sonra fikirleri değişmiş midir diye gireyim bakayım dedim. Nerdee:) Hala kendisine toz kondurmayan bir grup Arnavut kökenli Galatasaray taraftarı Lorik Cana forumunu işgal etmiş durumda.

Evet gurban Cana'yı sevenlerin hepsi arnavut.Düz mantık, düz kalıplı, süper zeka birkan.

Birkan ilk fener macindaki iki yildizin ismini söylermisin ?

:asd::asd:

Gecen gun bir grup Arjantin kokenli Galatasaray taraftari gezmeye gelmisti forumu, Culio'yu savunup gittiler kardes

Cok ilginc di

Birkan Çağlar ile ben Arnavut aşiretine mensubuz.Seni evinden alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt