#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

geçen sene premier ligde 50 evet 50 maç oynayan bir oyuncunun banko oynaması lazım..

4-2-3-1 sistemine Arda ile birlikte en çok uyum sağlayan oyuncumuz.

Kesinlikle artık ilk 11 de oynamalı oyuna girer girmez kalitesini belli etti...

arkadaş şu sergen zerre kadar futboldan anlamıyor.

bizim "bank asya da oynasa sırıtmaz" diyor :)

neyse, benim eskiden beri beğendiğim savaşçı, parçalayıcı, yıkıcı, kırıcı bir oyuncu

tabi bizim millet istiyorki topla yattara gibi jonglörlük yapsın

Adamin ayaklari yere saglam basiyor. Ayni Neill gibi her hareketi kalite kokuyor.

Lorik onbir başlasın birkaç maç yeter.Pino güzel yere çevirse topu birde golü vardı :)

Adam ortasahayım ben diye bağırıyor, kafasına göre forvete gitmiyor ama babası Türk vatandaşı olmasına rağmen yönetim vatandaşlığa geçirilmesi için hiçbir girişimde bulunmuyor.

Bu adamın Dünya Basketbol turnuvasında Türk bayrağı alıp dağıttığını da unutmayalım, malum çıkıp o vatandaşlığı istemiyor demesinler!

Cana Türk vatandaşlığına geçsin konusu artık ciddi ciddi tartışılmalı artık, yoksa bir sezon daha gidecek.

ASY.net'ten alinti

Müthis adamsin Cana. Seni oynatmayanlara yaziklar olsun.

Mükkemmel gösterişe kaçmadan oynadı yine.Eskişehir maçında da çok beğenmiştim,bugünde yine çok beğendim.

Bugün az süre almasına rağmen ben çok beğendim Cana'yı. Teke tekte geçilmiyor bir kere. Hemen rakip oyuncu ve topun arasına girip, topun kendisinde kalmasını sağlıyor teke tek pozisyonlarda. Üstelik hırsı ve mücadelesi de gayet iyi. Umarım ilerleyen haftalarda şans bulur...

Adamımsın Cana müthiş katkı sağladı oyuna girdikten sonra artık 11'de oynamalı fazlasıyla hakediyor.. Güven veriyor sahada mükemmel bir transfer ilk defa canlı izleme şansım oldu çok iyi bir futbolcu hakikaten.

Attığı paslar iyidi bence. Belki Ayhan ve Mustafa'dan sonra bana öyle geldi bilmiyorum.

Cana bu takimin en kaliteli futbolcusudur. Kimseyle tartismam bunu. Rijkaard´a yaziklar olsun bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt