#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Her sene ayni seyi yaziyorum. Fener maclarinda Ayhan ve gecen sezon itibariyle Mustafa Sarp baski yediginde altini dolduran oyuncular. O stadda bu oyuncular ile kazanmamiz i-m-k-a-n-s-i-z.

Baris-Topal = Fener 0 - Cimbom 0. Ne oldugunu anlayan anladi.

Her sene ayni seyi yaziyorum. Fener maclarinda Ayhan ve gecen sezon itibariyle Mustafa Sarp baski yediginde altini dolduran oyuncular. O stadda bu oyuncular ile kazanmamiz i-m-k-a-n-s-i-z.

Baris-Topal = Fener 0 - Cimbom 0. Ne oldugunu anlayan anladi.

Aynisini bende söyledim. Dünkü derbiyi izledim ve inan ki Ayhan-Sarp ikilisi yüzünden korktum. Paramparca ederlerdi bizi ikiside. Quaresma bile sertlige ayni sertlikle cevap verdi. Bizimkiler oturur aglardi. Böyle sert gecen derbilerden cikmak istiyorsak, Cana-Baris ikilisi mutlaka oynamali. Ayhan-Sarp ikilisini havada döndürürlerdi dün.

Fenerbahçe maçına Cana-Barış ortasahasından herhangi farklı bir ortasaha ile çıkarsak hele de Sarp VE Ayhan ile ... sonumuz hüsran.

Fener maçına Cana ile çıkarsak kazanırız çok net konuşuyorum.Özellikle geçen yılki olayları,Keita'nın kafasıan atılan bardakları, Bilica'nın Beşiktaş maçında yaptığı sondajı falan izleteceksin Cana'ya. Bakın neler oluyor.

Fener maçına Cana ile çıkarsak kazanırız çok net konuşuyorum.Özellikle geçen yılki olayları,Keita'nın kafasıan atılan bardakları, Bilica'nın Beşiktaş maçında yaptığı sondajı falan izleteceksin Cana'ya. Bakın neler oluyor.

Kesin atılır bence. Burdaki hakemler her kaymaya kart veriyor. Bu adamında tarzı bu. Özgüven bile bırakmazlar adama savunma yapmak için.

Bu hafta gene kesık yıyecek galıba hucum hattını bozmaz Frank Cana'da kesık yer ancak Karabuk macında Arda'nın donmesıyle oynar

Fener'li oyuncuların ayaklarını ellerine versin yeterli. Ondan sonra atılsa da gam yemem.

3 tane yatarak mudahele yapti

3 unede faul calindi ve 3 u de faulle alakasi olmayan pozisyonlardi

benim bu sene gordugum bu

taraftarin hakemi baski altina alip ogretmesi lazim

cana hic bir zaman tabanini gostermiyor kayarken.

ama bizim hakemlerde nerede o zeka

3 tane yatarak mudahele yapti

3 unede faul calindi ve 3 u de faulle alakasi olmayan pozisyonlardi

benim bu sene gordugum bu

taraftarin hakemi baski altina alip ogretmesi lazim

cana hic bir zaman tabanini gostermiyor kayarken.

ama bizim hakemlerde nerede o zeka

Ancak Aslantepe'de kart gormez :D hele buca macında faulle alakası yoktu ılk mudahalesının

Ancak Aslantepe'de kart gormez :D hele buca macında faulle alakası yoktu ılk mudahalesının

bu cok tehlikeli bir durum ama

faul caliyorlar diye o hareketi yapmazsa oyununun etkisi yuzde 20 duser bence

cunku o kayarak mudahelede o kadar ustaki calim yememesini sagliyor, rakip ya simdi dalarsa diye uzaktan atak yapmak zorunda kaliyor, aslinda ustune gitse rakip canaya calim atabilir ama korkudan denemiyor bile

bu cok tehlikeli bir durum ama

faul caliyorlar diye o hareketi yapmazsa oyununun etkisi yuzde 20 duser bence

cunku o kayarak mudahelede o kadar ustaki calim yememesini sagliyor, rakip ya simdi dalarsa diye uzaktan atak yapmak zorunda kaliyor, aslinda ustune gitse rakip canaya calim atabilir ama korkudan denemiyor bile

En ıyı ozellıgı o kayarak top calması rakibi yıldırması yıpratması

Ne güzel kayıyor toplara öyle, 36. saniyede Juninho'yu uçurmuş. :D

[video=youtube;EL_bZAdOKhk]https://www.youtube.com/watch?v=EL_bZAdOKhk[/video]

Bu hafta da oynamazsa antremanda Rijkaard´a da kaysin böyle :D

Transfer başlığında okudum kesin geçer mi seneye türk vatandaşlığına yav.

Bu hafta sonu umarim ilk 11 de görürüz kendisini. Ayip oluyor adama yahu. :)

Yalnız arkadaşlar sizlerinde bahsetmiş olduğunuz gibi,Lorik ne zaman kayarak müdehale yapsa ki çoğu da temiz top çalmalar bunlar,hakemler direk faul çalıyor,bu çok kötü bir durum yani pozisyonu iyi süzmeleri gerek,ayak topa mı uzanıyor,rakibi mi çelmeliyor diyerekten,hakemlerin daha dikkatli olması gerekir,bu adamın tarzı bu..

umarım bu hafta 90 dk oynarsın artık oynamalısın bunu FR nin gormesi gerek yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt