#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İlk 11 i yazarken gözü kapalı tahtaya yazılacak oyunculardan.

rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyor

hayalimdeki on libero

o topu alamazsa ve orta saha defansina geri pas atarsa onuda takip ediyor

takimimizin geri cokmememsinin sebebi budur

ama tabi bunu gorememek ve iki tane pas hatasi yuzunden bu yorumlari okumak enteresan

bir kez bile arkasi donuk yada pres altindaki bir arkadasina pas atmadi

cok onemli seyler bunlar o bolgede oynayan bir futbolcu icin

hic abartmiyorum dunyanin sayili dmc lerinden biri kendisi arsen wenger amcanin istemesi bosuna degil

nasil bize geldi anlamadim

İkinci yarı izledim maçı, 8 dakika izlediğim için birşey diyemem. Ama golde hatası yok Sarp'ın. Tun zaten ofsayt değil,arkadan çıkıyor.

Umut golü geçiyorum,bu adamı son maçlarda sürekli takip etmeye çalışıyorum,göstermelik baskıdan başka hiçbirşey yok.TEpkili olduğumdan yazmıyorum bunları.Biraz Sarp odaklı maç izlersen dediğimi anlarsın.Bak bir Cana'ya bak oyundayken birde Sarp'a.Eli belinde gezecek neredeyse.Sadece Şeref tribünü önünde iki pozisyona baskı yaparmış gibi girdi diğer pozisyonlar Ayhan tek başına mücadele edip rakip ortasahayı karşıladı.Dediklerimi dikkatli izlersen eminim hak vereceksin bana.Hele bir pozisyonda yeterli sayıda ofans oyuncumuz varken gidip pas istedi topu aldı ve ezdi.Sonuç boşalttığı alandan pozisyon yedik.Kendini göstermenin gol atarak olduğunu düşünen bir zavallı.Şahsi görüşüm bu.

Benim ideal 11im

---------ufuk--------

sabri-neill-servet-insua

-----musa-cana------

-elano-misimovic-arda-

---------baros--------

kim ne derse desin elano bu takımda oynamalı çünkü 4-5-1 e daha uygun ayrıca yıllık ücreti çok yüksek oturtulamaz satılacaksa bile vitrinde olmalı. ayrıca cana banko oynamalı yanınada ayhan ve mustafa yerine musa yada cumhur yada en kötü en azından genç ve enerjik deyip barış oynamalı. gerisinde zaten hem fikirizdir sanırım

rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyor

hayalimdeki on libero

ama tabi bunu gorememek ve iki tane pas hatasi yuzunden bu yorumlari okumak enteresan

hic abartmiyorum dunyanin sayili dmc lerinden biri kendisi arsen wenger amcanin istemesi bosuna degil

Serdar abi bu boldladığım kısım herşeyin özeti.Ellerine sağlık.

Serdar abi bu boldladığım kısım herşeyin özeti.Ellerine sağlık.

komik olan seyircimizin bunu gorememesi

o kadar bariz bir farkki bu

enrstten cok farkli

bi kere cok iyi paslari cananin ernste gore

ve ernst gibi hamallik yapmiyor rakibi karsilarken

dogru yerde karsiliyor

kacirdiginda ise risklide olsa yatiyor ayagina faul olmasi sorun degil o durumda

ki cogu zaman temiz aliyor almasada rakip cogalmadan yiyor tekmeyi bittiyor atak

benim su an begenmedigim tek adam pino takimda

ama onun icinde erken daha

serkan ve insua cok iyi takim savunmasi bir anda degisti

Gerçekten bu adam Arda'nın dönüşüyle banko oynayacaktır oynamalıdır,orta sahamız resmen kimlik değiştirdi.

komik olan seyircimizin bunu gorememesi

o kadar bariz bir farkki bu

enrstten cok farkli

bi kere cok iyi paslari cananin ernste gore

ve ernst gibi hamallik yapmiyor rakibi karsilarken

dogru yerde karsiliyor

kacirdiginda ise risklide olsa yatiyor ayagina faul olmasi sorun degil o durumda

ki cogu zaman temiz aliyor almasada rakip cogalmadan yiyor tekmeyi bittiyor atak

benim su an begenmedigim tek adam pino takimda

ama onun icinde erken daha

serkan ve insua cok iyi takim savunmasi bir anda degisti

Geçenlerde bir yerlerde okumuştum ama hatırlamıyorum.''Ön libero dediğin rakip ofanslarını korkutmalı.Yani ya geçemeyeceğini bilmeli yada geçse de sert bir müdahele geleceğini unutmamalı.''

Cana çok farklı ve bulunmayacak niteliklere sahip bir oyuncu.Tek topta Baros'u nasıl pozisyona soktuğunu,hava toplarında bir tane fire vermediğini gördük.Kim getirdiyse Galatasaray'a helal olsun.

rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyorhayalimdeki on libero

kırmızı boldladığım yeri ben çok söylemiştim reis:D,ama hala geçen seneki canavar cana yok orda,bi kaç maça gör asıl:D

siyah boldladığın yerde mehmet topal hakkında sürekli şikayet ettiğin konu sanırım:D,serhat a da anlatamadığımız olay,mehmet hep geride beklerdi:)

Mehmet Topal'ın en sevmediğim özelliğiydi defansın içine gömülmesi,böyle gömülen oyuncularla rakibe ba-sa-maz-sın,ama Cana öyle değil cengaver gibi top nerdeyse orda.

kırmızı boldladığım yeri ben çok söylemiştim reis:D,ama hala geçen seneki canavar cana yok orda,bi kaç maça gör asıl:D

siyah boldladığın yerde mehmet topal hakkında sürekli şikayet ettiğin konu sanırım:D,serhat a da anlatamadığımız olay,mehmet hep geride beklerdi:)

serhati gec yaaaa

panikte o simdi

topali gitti

baltasi gitti

ben sayayim dah sabride gidecek:)

servette:)

sonra seyret takimi

beksiz oynuyordu senelerdir

ne sol bekimiz vardi ne sag

serkan iki golluk orta yapti dimi:)

sabri en son ne zaman yapmisti bunu

ben hatirlamiyorum

simdi adam oluyor takim yavastan

koca mac boyu driplingle orta sahmizin gecildigi kac pozisyon var?

i know this game tabi:)

ben soyleyeyim

serkanda insuada hep alan daraltiyor

cana ise rakibe hamle yapiyor golgelik olmuyor rakibi gunesten korumak icin

e tabi ne ibrahim ne tum onune topu atipta 10 metre gidemiyor

kewell reis cok iyiydi girdikten sonra bu arada

Her kayarak müdahalesine kart çıkıyor lan.Pes 2010 mu bu?Gerizekalı hakemler.

Yürüyedur reis.

Geldigin günden beri cok isindi kanim sana. Yanliz reis, sana bu hakemler bu ligde futbol oynatmicak gibi.

Yakinda kart yicem korkusu yüzünden asil performansini sahaya hic yansitamicak adam yahu.

Bugun kadroda olmasına sevindim macı izleyemedigim icin bişey diyemem ama su sertlik konusunda bizim hakemlere ayak uydurması lazım

Takım resmen çağ atladı, Cana oynayınca gözle görülür şekilde takım tamamen toparlandı ortasahada rakip boğuldu, defansta öne çıkıp orda baskı yaptı ve bunun sonucu olarak İbb atakları ortasahada başlamadan bitti. Mükemmel yahu. Şöyle bir tane daha adamımız olsa demekki tozunu atacağız ligin. Yemin ediyorum takımın şu oyununu görünce 2 senedir düzgün önlibero almayanlara sinirlendim.

Aslansın be Cana, Mustafaya bir daha forma yüzü gösterme.

Ilk 11´e ilk koydugum ilk adam herzaman Cana olurdu. Cok basariliydi bugün. Aciklari cok iyi kapatiyor. Oyun icinde takimi yönlendirmesi de cok iyi. Herzaman macin icinde, hic kopmuyor, topu takip ediyor, pres yapiyor. Baros´a müthis bir pas atti 2. dakikada. Guti atsa 3 gün konusurdunuz vay be ne pasti ama diye.

barosa cok güzel pas atmis macin basinda ilerki maclarda daha iyi oynacak cana

Ilk 11´e ilk koydugum ilk adam herzaman Cana olurdu. Cok basariliydi bugün. Aciklari cok iyi kapatiyor. Oyun icinde takimi yönlendirmesi de cok iyi. Herzaman macin icinde, hic kopmuyor, topu takip ediyor, pres yapiyor. Baros´a müthis bir pas atti 2. dakikada. Guti atsa 3 gün konusurdunuz vay be ne pasti ama diye.

Bodladığım yerde haklısın havada tek pas müthişti :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt