- 19 Şubat 2009
- 22.384
- 3.675
- 2.313
Cevap: #19 Lorik Cana
İlk 11 i yazarken gözü kapalı tahtaya yazılacak oyunculardan.
İlk 11 i yazarken gözü kapalı tahtaya yazılacak oyunculardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarı izledim maçı, 8 dakika izlediğim için birşey diyemem. Ama golde hatası yok Sarp'ın. Tun zaten ofsayt değil,arkadan çıkıyor.
rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyor
hayalimdeki on libero
o topu alamazsa ve orta saha defansina geri pas atarsa onuda takip ediyor
takimimizin geri cokmememsinin sebebi budur
ama tabi bunu gorememek ve iki tane pas hatasi yuzunden bu yorumlari okumak enteresan
bir kez bile arkasi donuk yada pres altindaki bir arkadasina pas atmadi
cok onemli seyler bunlar o bolgede oynayan bir futbolcu icin
hic abartmiyorum dunyanin sayili dmc lerinden biri kendisi arsen wenger amcanin istemesi bosuna degil
nasil bize geldi anlamadim
Serdar abi bu boldladığım kısım herşeyin özeti.Ellerine sağlık.
komik olan seyircimizin bunu gorememesi
o kadar bariz bir farkki bu
enrstten cok farkli
bi kere cok iyi paslari cananin ernste gore
ve ernst gibi hamallik yapmiyor rakibi karsilarken
dogru yerde karsiliyor
kacirdiginda ise risklide olsa yatiyor ayagina faul olmasi sorun degil o durumda
ki cogu zaman temiz aliyor almasada rakip cogalmadan yiyor tekmeyi bittiyor atak
benim su an begenmedigim tek adam pino takimda
ama onun icinde erken daha
serkan ve insua cok iyi takim savunmasi bir anda degisti
Gerçekten bu adam Arda'nın dönüşüyle banko oynayacaktır oynamalıdır,orta sahamız resmen kimlik değiştirdi.
60 dk kadar cana farkı vardı nıye cıktı neden cıktı anlayamadım
rakibin defansindan orta sahasina atilan her topta arkasi donuk adama inanilmaz baski yapiyorhayalimdeki on libero
o topu alamazsa ve orta saha defansina geri pas atarsa onuda takip ediyor
takimimizin geri cokmememsinin sebebi budur
ama tabi bunu gorememek ve iki tane pas hatasi yuzunden bu yorumlari okumak enteresan
bir kez bile arkasi donuk yada pres altindaki bir arkadasina pas atmadi
cok onemli seyler bunlar o bolgede oynayan bir futbolcu icin
hic abartmiyorum dunyanin sayili dmc lerinden biri kendisi arsen wenger amcanin istemesi bosuna degil
nasil bize geldi anlamadim
kırmızı boldladığım yeri ben çok söylemiştim reis,ama hala geçen seneki canavar cana yok orda,bi kaç maça gör asıl
siyah boldladığın yerde mehmet topal hakkında sürekli şikayet ettiğin konu sanırım,serhat a da anlatamadığımız olay,mehmet hep geride beklerdi
![]()
Ilk 11´e ilk koydugum ilk adam herzaman Cana olurdu. Cok basariliydi bugün. Aciklari cok iyi kapatiyor. Oyun icinde takimi yönlendirmesi de cok iyi. Herzaman macin icinde, hic kopmuyor, topu takip ediyor, pres yapiyor. Baros´a müthis bir pas atti 2. dakikada. Guti atsa 3 gün konusurdunuz vay be ne pasti ama diye.